Hej Dziewczyny Jestem 5 tyg po operacji Użyto implantów motiva 355 ergonomix Obserwuje wpisy i zauważyłam dosyć często ze piszecie iż piersi „odbijają” co to znaczy? Ze będą większe? Ja jestem troszkę podłamana wielkością, żałuje bardzo ze nie wzięłam większych implantów Mam wzrost 172 i te implanty twierdze ze są za małe do mojego wzrostu Czy jest szansa ze one będą inne? Większe?
Ja mam 177 cm i 350 ml i są mega dużo tez jestem po masteopeksji i musisz brać to pod uwagę ze przyct zabiegu polecane są jak najmniejsze implanty ponieważ chodzicie o skore czym mniejsze tym skóra mniej rozciagneiata i blizny nie będą się rozchodzić. Moim zdaniem masz bardzo duże i nie masz co żałować u mnie wychodzą szwy i są problemy z gojeniem wiec dziekuje Bogu ze nie wiezelam większych tzn to była decyzja lekarza za co jestem mu bardzo wdzięczna . Wiec cieszmy się to co mamy ???
Nie chcę się za bardzo udzielać i wysyłać zdjęcia, ale mogę tylko napisać, że mój biust 4 tyg. po operacji daleki jest od ideału. Brodawki mam na różnych wysokościach. Różnica w wysokości wynosi ok.1 cm i to już raczej nie ulegnie zmianie, bo cięcia od brodawki do fałdu podpiersiowego mają różną długość. Poza tym piersi różnią się trochę kształtem, jedna z piersi jest pełniejsza w górnym biegunie. Gdyby chociaż były większe, ale niestety nie są. Wszystkie biustonosze, które nosiłam przed operacją są na mnie dobre. Pozytywne w tym wszystkim jest tylko to, że nie muszę wymieniać garderoby.
Hey.. Gdzie robiłaś? Moglabys podesłać zdjęcia... POZDRAWIAM
Ciesz się, że po operacji uzyskałaś jakieś powiększenie. Ja miałam dokładnie 4 tyg.temu plastykę biustu razem z powiększeniem implantami tej samej firmy tylko 315 ml i po operacji nie uzyskałam żadnego powiększenia. Przed operacją miałam rozmiar b 75, obw. w biuście 89 cm, a po operacji mam w biuście aż 90 cm. Na operację wydałam tylko 25000 zł. Jestem wściekła, bo zależało mi na większym biuście, a mam takiej samej wielkości tylko inny. Wyrzuciłam mnóstwo pieniędzy w błoto.
Ładnie się goją :-)
Hej ?
Moje wymiary obecnie to-
Pod piersiami 78/79
W piersiach 94
Wykarmiłam 4 dZieci
Miałam trochę skory Rozciągniętej dlatego tez miałam Zabieg podniesienia piersi i implanty.
Niestety nie mam zdjęcia przed, miałam miseczkę b
Lekarz chciał mnie oszczędzić i zaproponował implant 600 ml i wówczas bez podniesienia ja jednak aż TAK wielkich nie chciałam, zależało mi przede wszystkim żeby jakoś wyglądały one, na jędrne
Ramiona mam chude i nwm czy Az tak wielkie piersi by mi pasowały
Kasiula1307 zastanawiam sie włąśnie nad tym rozmiarem. Efekt bardzo ładnie u Ciebie wyszedł, taki naturalny. Możesz napisać jaką masz szerokość piersi? Jakie miałaś piersi przed operacją? Karmiłaś może dzieci? Pomoże mi to w określeniu czy efekt będzie podobny u mnie
Witam,
Implanty nie będą większe. Jeśli jest jeszcze obrzęk to piersi mogą się ewntualnie nieco zmniejszyć. Rozmiar 355 to średni rozmiar implantu dający efekt ładnego powiększenia.
Pozdrawiam
anonymous5967596
To ze sie ladnie uloza I wybija to fakt ale nie bd wieksze przeszlam dwie operacje I ten biust w ciagu roku mega sie zmienil jak przy pierwszej tak przy drugiej I niestety piersi zmalaly
Hej, masz super biust z naturalnym efektem, a na pewno jeszcze się zmieni i ładnie uwydatni. Też mam implant Motiva 355 cc ale Round.
Cześć... Moim zdaniem one się zaokragla nabiorą ładnych naturalnych kształtów.,ale na pewno nie będą większe... Przynajmniej moje są dużo mniejsze niż po operacji.. Też jestem po mastopeksji ?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.