Motiva 355 ml

Anonim
Kasiula1307
Bydgoszcz · Utworzono: 22 mar 2020 · Ostatnia odpowiedź 24 mar 2020

Hej Dziewczyny Moje piersi 2 tyg po operacji Uważacie ze jest oki? Niepokoją mnie te siniole ? I wydają mi sie takie małe ??‍♀️

9 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Hog
    24 mar 2020

Super. Dziękuję za info.

• Anonim
    Motiva350
    24 mar 2020

I to moja nieciekawa rana stosuje krem i skinsept. Jeszcze to trochę potrwa zanim się zagoi ?

• Anonim
    Motiva350
    23 mar 2020

Mam czucie w brodawkach, od razu pare dni po operacji miałam. A tego bałam się nanjabardziej ze nie będę nic czuć ???

• Anonim
    Hog
    23 mar 2020

Wyglądają super :)
    A jak jest z czuciem w brodawkach?

• Klinika ELITE

· 23 mar 2020

Witam,
    siniaki mogą utrzymywać się nawet do 4 tygodni.
    To normalne zjawisko.
    Pozdrawiam

• Anonim
    Motiva350
    23 mar 2020
    Najlepszy komentarz

Start z rozmiaru B obwisłego placki mega teraz 350cc motiva ergonomix ciężko się szwy wchłaniają jestem 8tyg po mam jedna nieciekawa ranę co nie widać na zdjęciu ... i myśle kiedy zacząć już stosować kremy i plastry na blizny na sutkach ???

• Anonim
    Kasiula1307
    23 mar 2020

Hej ?
    Pochwalisz się swoimi? Z jakiego rozm startowałas? U mnie z każdym dniem wyglądają coraz piękniej
    Moje piersi po 4 dZieci to wyglądały nieciekawie- placki hihi
    Startowałam z rozm b
    Sama jestem ciekawa jaki teraz rozm stanika będę nosiła ?

• Anonim
    Motiva350
    22 mar 2020

Tez jestem po mastopeksji i przy większym rozmiarze mogą ci się blizny w przyszłości rozchodzić wiec lepiej się cieszyć co się ma a masz duże! Ja mam 350 i tez spore są a teraz problemy z ranami i bliznami wiec będzie ok

• Anonim
    Roksa837537
    22 mar 2020

Hej, te siniaki to normalna sprawa tym bardziej ze miałaś mastopeksje z tego co widzę. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia ?

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać