Cześć dziewczyny! Jestem miesiąc po zabiegu augmentacji piersi. Mój wyjściowy rozmiar to 70B. Lekarz założył mi implant w rozmiarze 280cc z wysokim profilem. Na ten moment obwód klatki piersiowej to 86 cm. Słyszałam, że w momencie kiedy mięsień "puszcza" piersi jakby "wychodzą" bardziej do przodu i wyglądają lepiej, czy to prawda? Jeżeli tak to kiedy następuje taki moment? Lewa pierś bardzo mi się podoba, jednak prawa wydaje mi się mniejsza i jakaś trójkątna. Czy to kwestia ułożenia implantu? Przed zabiegiem nie miałam różnicy w wielkości piersi.
W odpowiedzi u mnie zaraz po operacji było widać ze jedna pierś jest zupełnie inna od drugiej i jestem już ponad 2,5 miesiąca po i niestety ale ta różnica została i nie wyglada to dobrze.
Witam,
ostateczny kształt piersi po implantacji to czas do 6 miesięcy.
Wszelkie wątpliwości rozwieje operator. Proszę odbyć wizytę kontrolną.
Pozdrawiam
Moja znajoma miala identyczne kilka tygodni po operacji jedna pierś bardziej trzymała a druga szybko ładnie się ułożyło mowila od początku ze prwnie tak zostanie a jednak teraz jest 3 miesiące po operacji i ułożyłam się równo i bardzo ma ładny i równy biust ? więc nie ma te z co za szybko oceniać bo na efekt trzeba cierpliwie poczekać
Jak dla mnie tez ładnie wyglądają ? tylko no ta asymetria teraz ale to spokojnie czasu trochę trzeba zeby opuchlizna zeszła i wszystko się ładnie ułożyło
Rozumiem, ze nie chcesz wstawiać tu swoich zdjęc o to Cie nie prosiłam. Ale ok rozumiem tez, ze nie możesz wysyłać wiadomości prywatnych.. ?
Mnie się podobają:) potrzeba czasu, żeby się wyrównały. Chciałam, żeby wyglądały naturalnie i tak wyglądają ( według mnie ), więc jestem zadowolona ;)
Dziękuję:) 280cc wysoki profil. Wyjściówka 70B
anonymous5967596
Nie mogę wysyłać wiadomości prywatnych nie wiem dlaczego ?a tu nie czuje potrzeby aby wstawiać?
A co to w ogóle za komentarz?! Jest „świeżo” po operacji i jak sama wiesz piersi wyglądają całkiem inaczej po kilku tygodniach, miesiącach itd. kształt ma nie najgorszy,a piersi napewno się ułożą i będą równe. Dobrze wierz, ze po takiej operacji dość długo może się utrzymywać opuchlizna... Ty masz takie idealne piersi? Dwa razy pisałam czy się pochwalisz i jak dotąd żadnego zdjęcia nie wysłałaś tu czy w wiadomości prywatnej.
anonymous5967596
Ładne co w nich ładnego jedna jest zupełnie inna od drugiej ?
Ania masz bardzo ładne piersi. To jest 280ml? Anatomiczne czy okrągłe? Jaka miałaś wyjsciowke?
anonymous5967596
Próbowałam wysłać zdjęcie w wiadomości prywatnej ale nie mogę
Hej ?możesz się pochwalić swoimi piersiami ? 755ml brzmi już naprawdę solidnie ?
Rzeczywiście wygląda na mniejszą, na takiej zasadzie jest u mnie. Jakby była " wycofana" . Kiedy mam ubraną bluzkę i patrzę z góry też jest taki efekt, lewa wystaje dobre półtora/ 2 cm w przód bardziej jak lewa i jest piękna, okrągła, a prawa jest bardziej spiczasta jeżeli tak można to ująć ?
Początkowo byłam z lekarzem umówiona na 300 ml, ponieważ stwierdził, że do mojej budowy zdecydowanie większy odpada bo pęknie mi mostek. Podczas zabiegu zadecydował jednak o 280, podobno 300 się nie zmieściło. Nie wiem sama co o tym myśleć
anonymous5967596
Napewno się zmienia piersi się ułożą i wybija, ale niestety muszę cie zmartwić przeszłam dwie operacje, zarówno jak przy pierwszej jak i przy drugiej piersi zmalaly o jeden rozmiar po okresie 3 miesiecy około zauważyłam różnice. Dlatego zastanawiam się dlaczego kobiety wybierają tak małe implanty? Ja z 400 zmieniłam na 755 ponieważ 400 było mało widoczne pod ubraniami się gubiły, teraz są duże ale nie ogromnne ?
Mam nadzieję, że jeszcze się zmieni. Racja, jestem praworęczna. Obawiam się, żeby nie zmalały bo nie będzie wtedy za bardzo różnicy, choć mam wrażenie, że opuchlizna już zeszła. No cóż, zobaczę z czasem. Dziękuję bardzo za odpowiedź !
Jeszcze sie ulozy spokojnie, pewnie jestes praworeczna co za tym idzie miesnie pracuja po tej stronie bardziej i potrzeba troszke czasu.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.