Mentor okrągłe 300cc

Anonim
Monia_O
Toruń · Utworzono: 8 lip 2022 · Ostatnia odpowiedź 20 lip 2022

Witam w poniedziałek przeszłam operację powiększenia piersi implantami Mentor okrągłe 300cc. Pod biustem mam 75cm, Pani doktor zapewniała mnie, że po wygojeniu będą D75. Mam nadzieję, że faktycznie tak będzie. Póki co mam wrażenie że piersi wyglądają jak u żony Frankensteina. Czy są tu Panie które również są w takiej sytuacji, gdzie piersi nie wyglądają i gdzie nie są pewne swojego rozmiaru. Wiem, że to wcześnie, ale piersi są daleko od siebie i płaskie mimo że są spuchnięte i twarde.

6 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Iwona239
    Użytkownik wyróżniony
    20 lip 2022

Dziewczyny, ja z miseczki 80A (55kg, 164 cm) przy Mentorach 375CC - metoda dual plane, mam teraz pełne 80C.

Stanik do zbierania piersi polecam LIPOELASTIC IDEAL VARIANT. Jest mega. Po pół roku od operacji jeszcze go noszę, jest świetny i bardzo wygodny.

• Anonim
    Gabrielle
    13 lip 2022

Ja miałam operacje 2 tygodnie temu, tez mam 75cm pod biustem i implanty 300cc mentor pod mięsień. Wyjściówka to takie A/Małe B, teraz mam stanik z Triumfa 75C i jest dobry. Nie wiem czy Tobie wyjdzie z tego miseczka D, jeśli już to takie małe D :) piersi u mnie goją się nierównomiernie, jedna już sobie spokojnie opada a drugą jakby trzyma jeszcze mięsień - jest stercząca, delikatnie kwadratowa i boli bardziej niz druga. Podobno to się wyrówna i z biegiem czasu wydaje mi się że rzeczywiście do tego zmierza. Co do Twojej opuchlizny - ja bym natychmiast odwiedziła lekarza, nie czekaj bo może da się coś szybko zaradzić

• Anonim
    Emma88
    12 lip 2022

Ja przeszłam operacje 7.07.22
    Jedną pierś mam prawie pod pachą, są nie równo daleko od siebie, ogólnie nie podobają mi się .
    Mam nadzieję, że to minie bo swoje naturalne miałam symetryczne.
    Też mam 75cm
    Mentor 325 hp

• Anonim
    Monia_O
    8 lip 2022

Mam jeszcze jedno pytanie... Po lewej stronie piersi w miejscu po drenie spuchłam dosłownie ... Nie mam gorączki czy dodatkowego bólu ale wrażenie ciągnięcia naskórka w tym miejscu ... Na wysokości piersi między pachą a żebrami ... Robi się to fioletowo sine i jest spuchnięte ... Znajduje się pod opatrunkiem.

• Anonim
    MichalinaKrokowskiBe
    8 lip 2022

Kasiadrozd też u niego robiłam i moim zdaniem jest to piękne pełne C bardziej. Takie też rozmiary noszę.

• Anonim
    Kasiadrozd
    8 lip 2022
    Najlepszy komentarz

Ja miałam robione przez doktora Dominika Boligłowę o podobnym rozmiarze i muszę cię zmartwić ale ten rozmiar dla mnie nie jest osiągalny. Ja celowałam w dużo mniejszy więc jestem zadowolona, ale wydaje mi się że niestety u Ciebie z takiego rozmiaru implanta D nie wyjdzie.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać