Mentor - Jaki profil wybrać średni czy wysoki?

Anonim
Anonim
· Utworzono: 10 maj 2022 · Ostatnia odpowiedź 5 paź 2022

Hej dziewczyny, 15.06 czeka mnie zabieg powiększania piersi. W końcu 😁 😁😁Cały czas mam dylemat jaki profil wybrać. Najpierw chciałam średni. Po konsultacji uzupełniającej jednak wysoki. Doradźcie proszę już zgłupiałam 🤷‍♀️🤦‍♀️

10 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Anonim4321
    5 paź 2022

I jaki rozmiar wybrałaś, bo miałam dosłownie ten sam dylemat i to samo mi zaproponowała Pani Doktor?

• Anonim

Anonim

18 maj 2022
    Najlepszy komentarz

Monia85 18, dr Stachura

• Anonim
    Ra_niak
    17 maj 2022

Polecam wysoki będzie pani zadowolona pozdrawiam 😊🫶

• Anonim
    Monia85
    Użytkownik wyróżniony
    17 maj 2022

A jaki wyszedł koszt operacji z implantem okrągłym xtra? U jakiego lekarza pani robiła?

• Anonim
    MarzenaRobak
    17 maj 2022

Ja robiłam wysoki Profil. Jestem mega zadowolona

• Anonim

Anonim

12 maj 2022

Magda1804 właśnie chyba zdecyduje się na średni profil nie chce takich strasznie podniesionych. Mam fotki z inspiracją ale nie chciałabym tu wstawiać bez wiedzy osoby na fotkach 😊 jestem po konsultacji uzupełniającej i jest mentor xtra m+. Dr zaproponowała 405 lub 440ml.

• Anonim
    Magda1804
    Użytkownik wyróżniony
    11 maj 2022

Monika_Ba_ka ten sam wzrost i waga, ale biust różny 😁 ja niestety 0... A implant 365hp. Osobiście, gdybym mogła brałabym jak największy w HP 😁 obejrzyj moje zdjęcia to będziesz miała zbliżony obraz. Na pewno będą większe od moich, bo dość że implant większy to i startujesz już z biustem. A czego oczekujesz? Przeglądałaś zdjęcia jakie piersi Ci się podobają?

• Anonim

Anonim

11 maj 2022

Mam jeszcze miesiąc do operacji i zaczynam fiksować. Mam 174 cm i 57 kg i wacham się czy 440 nie będą za duże.
    Wyjściowa malutkie bo po 2 dzieci

• Anonim

Anonim

11 maj 2022

Mentor xtra m + 405 ml albo 440 ml i ten profil cały czas mnie gryzie

• Anonim
    Magda1804
    Użytkownik wyróżniony
    11 maj 2022

Hej też miałam dylemat i każdy mówił bierz wysoki. Ponoć ten wysoki z czasem opada i nie jest już taki full. Także Monia bierz wysoki! 😁 Na jaki rozmiar się zdecydowałaś?

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać