Witam właśnie jestem po konsultacji na poczatku grudnia wyznaczony termin operacji Obecnie mam 156 wzrostu 54 kg miseczka B pod biustem 74 Lekarz zaproponował mentor 350 prawa pierś i 375 lewa ze wzg na lekką asymetrie mam się zastanowić nad profilem czy średni czy wysoki i tu pojawia się problem bo nie wiem na który się zdecydować ?! Czy te z wysokim profilem wyglądają bardzo sztucznie?
She83 czy jesteś zadowolona z wyboru?
Czesc mnktn. I jak po operacji? Ja bede miec 12.03 uzgodniony rozmiar okragle 300 i 325 moderate plus mentor ale zastanawiam sie nad 350. Mam pod biustem 80 a wyjsciowe. Napisz prosze czy jestes zadowolona i czy zmienilabys na profil wysoki.
Jaki to profil . Średni czy wysoki ?
mysle, ze to calkiem normalne po operacji i nie masz sie czym martwic. w razie czego podpytaj chirurga na kontroli :) i wydaje mi sie, ze z tego profilu sredniego bedzesz zadowolona. wysoki daje bardzo duze uniesienie i wyglada to malo naturalnie. moje mentory anatomiczne/srednie wygladaja idealnie :)
w środę jadę na zdjęcie szwów wiec się wszystko wyjaśni
U mnie 3,4 dni trwalo to bulgotanie i tez mialam cykora?
Z tego co pamietam to ja odczuwalam takie przelewanie do czasu zejscia tej nawiekszej opuchlizny z piersi, ale chyba to kwestia indywidualna
Agaciorka93 dzięki bo już się bałam ze jakiś płyn mi się tam zbiera. Do jakiego czasu po operacji to bulgotanie może być?
Karola spokojnie przelewanie i bulgotanie to normalne na poczatku.
już widzę:) Pozdrawiam i szybkiego powrotu do sprawności ;*
niestety nie widzę zdjęcia :(:(
a teraz pytanie za 100 punktów tuż po operacji najbardziej odczuwałam ból ad lewą piersią w tą tez miałam włożony większy implant z tym bólem zostało tak do teraz a bardziej jest to ucisk i jest w niej wiecej opuchlizny jak dotykam palcami to słyszę tam takie przelewanie bąbelki czy powinnam już panikować ze dopadło mnie powikłanie. wizytę mam dopiero w środę
tak naprawdę to myślałam że bedzie gorzej . Jest ból ale dzięki ustawnym tabletkom przeciwbólowym jest znośnie. najgorzej to pierwsze noce bo spi się prawie na siedząco i w jednej pozycji. co do funkcjonowania to nie jest tak źle można wykonywać czynności proste czynności w których nie podnosimy rąk i nie dzwigamy
w wątku wyżej zdjęcie i wymiary :) efekt jak dla mnie już jest fajny jestem świadoma że połowa tego to opuchlizna i zmienią się jeszcze. szczerze to mam cykora żeby zdjąć całkowicie biustonosz i zrobić zdjęcie
a jaka miałaś wyjściówkę? na pewno to stresujące, ja mam operacje 17.12 i mam mieć 350 profil średni, jak u Ciebie efekty? ładnie wyszły?
nie martw się, pewnie każda się stresuje, ja do tego jestem straszna histeryczka, wiec pewnie będę się cały czas schizowala! jeszcze kilka dni i będzie dużo lepiej :)
Hej
A jak ból ? Mocno boli ? Leżysz czy dasz radę coś robić ?
jestem już 3 dobę po operacji mentory okrągłe 350 i 375 wybrałam profil średni
Tak jak nie bałam się operacji ,tak ,, po '' jakieś schizy mam ciągle wydaje mi się za jak chociaż rusze ręką to implant się przemieści. w nocy co chwila sprawdzam czy aby za bardzo nie twardnieją a jak raz usłyszałam że coś mi lekko przez chwilę bulgotało to miałam prawie stan przedzawałowy
Czy wy też tak miałyście?!
czy podwyższone APTT do 39 to przeciwwskazanie do zabiegu? mam operacje 17.12, boje się ze nie zostanę zakwalifikowana
Witam,
Wszystko zależy od Pani oczekiwań. Jeśli chciałaby Pani utrzymać naturalność, zalecamy implanty o średnim profilu. Kluczowy jest również Pani stan wyjściowy czyli budowa klatki piersiowej oraz wielkość piersi.
Pozdrawiamy :)
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.