Mentor anatomiczne - jakie macie doświadczenia

MargaretM
Gdynia · Utworzono: 8 mar 2023 · Ostatnia odpowiedź 15 sie 2023

Cześć dziewczyny jestem 6 tygodni po operacji mentor anatomiczne i martwi mnie kształt - góra zbyt wypełniona, dół piersi jakby pusty worek. Implanty pod powięź / gruczoł. Zastanawiam się czy jeszcze zejdą w dół i wypełnią dolny biegun. Wiem, że potrzeba czasu ale mam wrażenie, że od dwóch tygodni nic się nie zmieniają. Jakie macie doświadczenia z anatomicznymi

6 komentarzy

Reklama
  • Magdala
    15 sie 2023

Kinga0846
    Masz włożony implant pod mięsień,czy pod gruczoł ?
    Możesz wstawić fotkę 🤔?
    Też tak macie,że wasz post pokazuje się po paru dniach od napisania wiadomosci?

• Kinga0846
    14 sie 2023

Magdala bardzo możliwe:)
    Ja nawet nie wiem jakie mam :D
    Rozmiar na pewno 345 cc wysoki profil :)
    Ja jednak widzę, ze jeszcze ciagle się zmieniają

• Magdala
    11 sie 2023

Kinga0846 ja mam 310 cc,wysoki profil,ale niską wysokość. Wczesniej przed operacją mieliśmy wkładać inny,tez wysoką projekcję,ale średnią wysokość. Pare tygodni przed operacją lekarz poinformował mnie,że zamówił 5 różnych implantów dla mnie i bedzie przymierzał już jak będę na stolen Miał wątpliwości co do mojej klatki piersiowej,że jest sama skóra i kości i że ten wyższy implant bedzie wyglądał źle.
    Włożył go i powiedział, że moja skóra tego nie zakrywala tak,żeby wyglądało to naturalnie i włożył ten krótszy i mniejszy.Moze dlatego to sprawia takie wrażenie,że są pełne u góry bo są krótkie i z wysoką projekcją. 🤔

• Kinga0846
    10 sie 2023

Magdala mam wrażenie, ze teraz bardziej Ci się wybiły na gorze ? Bardzo ładnie wyglądają. Ja w maju miałam operacje tez mam implant anatomiczny wysoki profil i u mnie dol rzeczywiście jest widoczny natomiast góra mam wrażenie, ze jest za płaska :( mam cichą nadzieje, ze jeszcze się wybija
    Jeśli możesz to napisz rozmiar implantu

• Magdala
    10 sie 2023

Ja mam pod gruczoł anatomiczne i szczerze powiem,ze od samego poczatku niewiele sie zmieniły,a 3 pazdziernika minie rok od operacji.
    Mialam lekka opuchlizne od góry i tylko ona zeszła a piersi nie obsunęły mi sie w dół.Dla porownania wstawię fotki z 15 października,z grudnia i z teraz.
    Nie wiem o czym piszesz,ze pusty worek,wstaw może fotkę to będzie łatwiej powiedzieć.Jezeli masz pod powięź to może jeszcze zejdą bo jednak jakaś część implantu jest pod mięśniem i on może jeszcze trzyma.Pod gruczoł to coś zupelnie innego,bo implant jest przed mięśniem,zaraz za gruczołem i tam nie ma co trzymać.

• bluerose
    10 sie 2023
    Najlepszy komentarz

I jak, zmieniło się coś? Ja również mam mentor anatomiczne ale jestem niecały tydzień po operacji

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać