Cześć dziewczyny jestem 6 tygodni po operacji mentor anatomiczne i martwi mnie kształt - góra zbyt wypełniona, dół piersi jakby pusty worek. Implanty pod powięź / gruczoł. Zastanawiam się czy jeszcze zejdą w dół i wypełnią dolny biegun. Wiem, że potrzeba czasu ale mam wrażenie, że od dwóch tygodni nic się nie zmieniają. Jakie macie doświadczenia z anatomicznymi
Kinga0846
Masz włożony implant pod mięsień,czy pod gruczoł ?
Możesz wstawić fotkę 🤔?
Też tak macie,że wasz post pokazuje się po paru dniach od napisania wiadomosci?
Magdala bardzo możliwe:)
Ja nawet nie wiem jakie mam :D
Rozmiar na pewno 345 cc wysoki profil :)
Ja jednak widzę, ze jeszcze ciagle się zmieniają
Kinga0846 ja mam 310 cc,wysoki profil,ale niską wysokość. Wczesniej przed operacją mieliśmy wkładać inny,tez wysoką projekcję,ale średnią wysokość. Pare tygodni przed operacją lekarz poinformował mnie,że zamówił 5 różnych implantów dla mnie i bedzie przymierzał już jak będę na stolen Miał wątpliwości co do mojej klatki piersiowej,że jest sama skóra i kości i że ten wyższy implant bedzie wyglądał źle.
Włożył go i powiedział, że moja skóra tego nie zakrywala tak,żeby wyglądało to naturalnie i włożył ten krótszy i mniejszy.Moze dlatego to sprawia takie wrażenie,że są pełne u góry bo są krótkie i z wysoką projekcją. 🤔
Magdala mam wrażenie, ze teraz bardziej Ci się wybiły na gorze ? Bardzo ładnie wyglądają. Ja w maju miałam operacje tez mam implant anatomiczny wysoki profil i u mnie dol rzeczywiście jest widoczny natomiast góra mam wrażenie, ze jest za płaska :( mam cichą nadzieje, ze jeszcze się wybija
Jeśli możesz to napisz rozmiar implantu
Ja mam pod gruczoł anatomiczne i szczerze powiem,ze od samego poczatku niewiele sie zmieniły,a 3 pazdziernika minie rok od operacji.
Mialam lekka opuchlizne od góry i tylko ona zeszła a piersi nie obsunęły mi sie w dół.Dla porownania wstawię fotki z 15 października,z grudnia i z teraz.
Nie wiem o czym piszesz,ze pusty worek,wstaw może fotkę to będzie łatwiej powiedzieć.Jezeli masz pod powięź to może jeszcze zejdą bo jednak jakaś część implantu jest pod mięśniem i on może jeszcze trzyma.Pod gruczoł to coś zupelnie innego,bo implant jest przed mięśniem,zaraz za gruczołem i tam nie ma co trzymać.
I jak, zmieniło się coś? Ja również mam mentor anatomiczne ale jestem niecały tydzień po operacji
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.