Mentor 765 czy Motiva 825?

Anonim
Rrrrrgg
Użytkownik wyróżniony
Gdańsk · Utworzono: 6 gru 2022 · Ostatnia odpowiedź 8 gru 2022

Przede mną wizja kolejnej operacji powiększania piersi, jestem po dwóch konsultacjach. Mam aktualnie 550 corse Motiva i nie mam góry i piersi są daleko od siebie. Lekarz pracujący na Motivie zaproponował 825/925, a inny pracujący na Mentorze 800hp z sugestią 765 xtra hp. Nie wiem co mam robić. Nie wiem czy jest sens wymiany na 200ml większy:;(( Nawet nie wiem komu dać się kroić, żeby nie było płaczu i lamentu… Jeszcze gdzieś znalazłam zdjęcie w internecie jakiegoś chirurga, w ogóle nie widać zmiany wielkości przy wymianie.

4 komentarze

Reklama
  • Anonim
    zuzannaabro
    Użytkownik wyróżniony
    8 gru 2022

Tak, historia i osoba ze zdjęcia jest mi znana, nie wiem między kim a kim się zastanawiasz? To kto jak jest oblegany to jedno, ale drugie, czego oczekujesz, czy prace poszczególnych lekarzy Ci odpowiadają, każdy ma jakiś swój styl

• Anonim
    Rrrrrgg
    Użytkownik wyróżniony
    8 gru 2022

Mogłabyś poradzić coś w kwestii dużych implantów - bardziej Mentror czy Motiva?
    Skoro zdjęcie wygląda znajomo to coś już możesz powiedzieć o obj 765:))
    Nie mogę się zdecydować na chirurga, bo jeden lekarz jest mega oblegany, drugi nie.. nie wiem czy się mogę tym kierować

• Anonim
    zuzannaabro
    Użytkownik wyróżniony
    7 gru 2022

Nie widziałam Twoich wcześniejszych postów na forum przed napisaniem poniżej, po ich przeczytaniu i zobaczeniu zdjęcia, przykro mi, ale też uważam, że to nie jest kwestia wielkości implantu, masz ładny biust i zdecydowanie nie jest mały (oczywiście, kwestia gustu, preferencji, nie oceniam tego jaki ktoś chce mieć rozmiar, ale obiektywnie biust mały nie jest, a piszesz o nim jakby to było małe B), to raczej kwestia Twojego postrzegania siebie i nie wiem, czy większy implant coś zmieni, może faktycznie warto porozmawiać z kimś, kto pozwoli Ci spojrzeć na to obiektywnie. Trzymam kciuki, żebyś była zadowolona

• Anonim
    zuzannaabro
    Użytkownik wyróżniony
    7 gru 2022

Hej, wstawiłaś zdjęcia z profilu lekarza u którego miałam już 2 operacje, a niedługo będę miała u tego samego lekarza implanty, w tym przypadku ze zdjęcia powyżej nie chodziło wyłącznie o powiększenie, ale głównie o usunięcie przykurczu torebki implantu po jednej stronie i plastyce torebki implantu po drugiej stronie.
    I czasami może trzeba się pogodzić z przerwą i z tym, że taka nasza anatomia... nie wiem, może wstaw jakieś zdjęcie i ktoś w podobnej sytuacji będzie mógł Ci coś doradzić, ja sama będę miała mały implant

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać