Przede mną wizja kolejnej operacji powiększania piersi, jestem po dwóch konsultacjach. Mam aktualnie 550 corse Motiva i nie mam góry i piersi są daleko od siebie. Lekarz pracujący na Motivie zaproponował 825/925, a inny pracujący na Mentorze 800hp z sugestią 765 xtra hp. Nie wiem co mam robić. Nie wiem czy jest sens wymiany na 200ml większy:;(( Nawet nie wiem komu dać się kroić, żeby nie było płaczu i lamentu… Jeszcze gdzieś znalazłam zdjęcie w internecie jakiegoś chirurga, w ogóle nie widać zmiany wielkości przy wymianie.
Tak, historia i osoba ze zdjęcia jest mi znana, nie wiem między kim a kim się zastanawiasz? To kto jak jest oblegany to jedno, ale drugie, czego oczekujesz, czy prace poszczególnych lekarzy Ci odpowiadają, każdy ma jakiś swój styl
Mogłabyś poradzić coś w kwestii dużych implantów - bardziej Mentror czy Motiva?
Skoro zdjęcie wygląda znajomo to coś już możesz powiedzieć o obj 765:))
Nie mogę się zdecydować na chirurga, bo jeden lekarz jest mega oblegany, drugi nie.. nie wiem czy się mogę tym kierować
Nie widziałam Twoich wcześniejszych postów na forum przed napisaniem poniżej, po ich przeczytaniu i zobaczeniu zdjęcia, przykro mi, ale też uważam, że to nie jest kwestia wielkości implantu, masz ładny biust i zdecydowanie nie jest mały (oczywiście, kwestia gustu, preferencji, nie oceniam tego jaki ktoś chce mieć rozmiar, ale obiektywnie biust mały nie jest, a piszesz o nim jakby to było małe B), to raczej kwestia Twojego postrzegania siebie i nie wiem, czy większy implant coś zmieni, może faktycznie warto porozmawiać z kimś, kto pozwoli Ci spojrzeć na to obiektywnie. Trzymam kciuki, żebyś była zadowolona
Hej, wstawiłaś zdjęcia z profilu lekarza u którego miałam już 2 operacje, a niedługo będę miała u tego samego lekarza implanty, w tym przypadku ze zdjęcia powyżej nie chodziło wyłącznie o powiększenie, ale głównie o usunięcie przykurczu torebki implantu po jednej stronie i plastyce torebki implantu po drugiej stronie.
I czasami może trzeba się pogodzić z przerwą i z tym, że taka nasza anatomia... nie wiem, może wstaw jakieś zdjęcie i ktoś w podobnej sytuacji będzie mógł Ci coś doradzić, ja sama będę miała mały implant
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.