Hej dziewczyny, czy któraś z Was ma powiększone piersi implantami ***515 hp Xtra i może się podzielić efektami? Będę ogromnie wdzięczna ❤️ Mam 71 pod biustem i zastanawiam się czy nie będą za duże do mojej sylwetki. Obecnie mam Mentor 290 i są na mnie naprawdę malutkie, mam pod mięsień ❤️ podobno że jak są pod mięśniem to wydają się mniejsze ❤️
Kochana, to masz taką samą sytuację jaką sama miałam. Ja mam budowę ciała po prostu mega szczupłą… odrobinę działałam jeszcze z tym popularnym lekiem dla cukrzyków co pozwala szybko schudnąć i efektem tego wyraźnie zeszłam poniżej 50 kg. W wieku 22 lat powiększyłam piersi implantem okrągłym o wysokim profilu 375 ml ale już po jakimś czasie czułam że to nie to… po niecałych 3 latach lekarz wybrał dla mnie właśnie 515 ml jako maksimum jakie mi wejdzie. No i mając te 25 lat poddałam się drugiej operacji i mam już ten wysoki profil w okrągłym kształcie o tej ponad półlitrowej pojemności. Powiem tak, prezentuje się to fenomenalnie. Jak trzeba jest krzykliwe ale da się nad tym zapanować. Gorąco polecam, nie bój się tej wielkości bo w końcu o to też tu trochę chodzi. Ode mnie koleżanki już nawet się nie zastanawiają tylko od razu proszą o największą opcję implantu bo potem to tak jest że się żałuje.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.