Cześć! Za 2 miesiące mam zabieg powiększenia piersi implantami Mentor 420 i ja mam 176 cm, wazę 60 kg i sama nie wiem, czy to jest za duży implant, czy nie. Na konsultacji byłam sama i teraz żałuję, ze ktoś ze mną nie pojechał, żeby powiedzieć, czy jest ok. Czy ktoś ma taki rozmiar? Jeżeli tak, to jak się czujecie z takim implantem, dodam, że anatomiczny.
Cześć! Ja też u dr Januszka w listopadzie :) Mentor okrągły 350 moderate plus. Którego listopada masz termin? :) Pozdrawiam.
Kasia815514 gdyby było mnie stać na kolejną operację to też zdecydowanie włożyłabym trochę większe a mianowicie 570 xtra HP. Ale to może w przyszłości za kilka lat...
Kasia815514 dzięki 😘 no to na dużo większe wymieniasz. Ja też jestem po dwóch porodach. Po pierwszym porodzie nie karmiłam z piersi tylko z butelki więc mój biust nie był drastycznie potraktowany 😅 przy drugiej ciąży już zdecydowałam się na karmienie piersią, nie był to długi epizod ale młody dużo jadł więc te piersi ciągle się mocno napełniały i mocno obkurczały więc dostały w kość.
Do Inulka. Figura super. Nie wyglądasz na 65 kg. Ja 40 lat, po dwóch porodach, praktycznie między dziećmi 19 miesięcy różnicy, syn ma 6 lat córka w grudniu 5. Ale dużo ćwiczę i naprawdę efekty są super. Ja 30 listopada wymieniam moje 480 ml na 680 ml Mentor wysoki Profil Xtra. Mam piękne piersi ale jednak czuje ten niedosyt.
Cześć dziewczyny piękne biusty :) ja mam operacje 12 listopada mentor 350 lub 375 xtra , parametry 175 wzrost , 66 waga i patrząc na Wasze cuda zastanawiam się , czy nie będą zbyt małe , ale biorąc pod uwagę ze startuje z wykarmionej miski A , lata świetlne temu :) to chyba nie będą takie małe :)
Tylko do końca nie wiem czy anatomiczne czy okrągłe , ale Lekarka powiedziała ze mam zdać się na nią , dopiero na stole zdecyduje który implant ładnie wypełni przestrzeń i że widzi mnie w anatomicznych i okrągłych . Wiec cóż nie pozostaje mi nic więcej jak zaufać , w końcu ona zna się na swojej robocie .Widziałam efekty jej pracy i uważam ze robi to pięknie .
Martyna - kiedy masz zabieg dokładnie ? mogłybyśmy się wspierać :)
Kasia815514 w sensie że jest dobrze? Hehe
Inulka jaka figura¡!!!!!! Nigdy bym nie powiedziała, że ważysz 65 kg .
Faktycznie, nie są wcale za duże, cieszę się bardzo. Dziękuję, czuje się dużo spokojniejsza.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.