Wybicie piersi po 4 tygodniach.

Anonim
Anonim
Warszawa · Utworzono: 22 mar 2022 · Ostatnia odpowiedź 30 mar 2022

Mam mentor xtra 405 i mam pytanie, dziewczyny powiedzcie mi, czy ktoś ma takie i czy wam wybiły. Jestem trochę zła, bo na razie po miesiącu, są za małe? Moje wymiary to wzrost 175, 60 kilo, 80 pod biustem.

18 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Ilona899727
    30 mar 2022

Martalllll patrząc na Twoje zdjęcie widać że piersi masz jeszcze bardzo wysoko.Mięsień puści i piersi wybiją się do przodu. Ja też tak miałam więc nie martw się ;) Z czasem piersi zmienia się, zmiękną i nabiorą ładnego kształtu😁

• Anonim
    Ilona899727
    30 mar 2022

Anulka2016 mam implanty pod mięsień

• Anonim
    Ilona899727
    30 mar 2022
    Najlepszy komentarz

Anulka2016 Na to wpływa ogrom czynników, na pewno nie bez znaczenia jest wielkość naszych piersi przed zabiegiem, ilość tkanki gruczołowatej, szerokość klatki piersiowej, wzrost,, waga, wielkość implantu, oraz profil. Ja mam bardzo gruba skórę i długo czekałam na efekty, zanim mięśnie puściły i piersi wybiły się do przodu. Po zabiegu miałam w biuście 91 cm, obecnie 96 cm. Na samym początku żałowałam, że nie zdecydowałam się na większe implanty, mój operator polecał większy rozmiar moje warunki anatomiczne na to pozwalały ale bałam się że będą za duże. Teraz patrząc z perspektywy czasu wiem ze podjęłam dobra decyzję.Cierpliwości dziewczyny każdego miesiąca piersi się zmieniają dajmy im i sobie czas ;) Cieszmy się ze jesteśmy posiadaczkami pięknych cycolinek 😉

• Anonim
    Anulka2016
    Użytkownik wyróżniony
    30 mar 2022

Iwaa23 kurcze to ja nie wiem od czego to zależy wszystko. Fakt jestem wyższa 175cm ale waga podobna 66kg, wymiar pod biustem też 75 w dodatku mam większy implant bo 455hp xtra. I jakoś tak wow jak u Ciebie nie wyglądają hmmm 🤔🤔

• Anonim
    Iwaa23
    29 mar 2022

Dziewczyny implanty mam 375CC mentory wysoki profil. Moja waga obecnie 64kg wzrost 168cm pod biustem 75 w biuście 96cm

• Anonim
    Anulka2016
    Użytkownik wyróżniony
    29 mar 2022

Iwaa23 faktycznie piękne masz piersi 🤩 jakie masz wymiary i jaki implant ?
    To jest niesamowite jak bardzo różnimy się od siebie i jak różnie wychodzą nam te biusty. Mimo tego że patrzysz się na osobę która wbrew pozorom wydaje się być z takimi samymi proporcjami, a efekt ostateczny jest zupełnie inny.

• Anonim

Anonim

29 mar 2022

Oby się wybiły😉 powiedz mi Iwaa23 jakie masz implanty i wymiary, bo cycki masz booooskie😊😊

• Anonim
    Iwaa23
    29 mar 2022

Wybiją się czekaj cierpliwie. U mnie też tak było. Jestem ok. 2 lata po zabiegu powiększenia piersi implantami i widzę ogromną różnice obecnie a pierwsze miesiące po

• Anonim

Anonim

28 mar 2022

Jestem dopiero 6 tyg po operacji ale u mnie tez nie bylo wybicia. Piersi lekko opadaja, robia sie bardziej naturalne.
    Twoje nie wygladaja juz na splaszczone przez miesien wiec nie wydaje mi sie aby mialy sie jeszcze wybic.

• Anonim
    Anulka2016
    Użytkownik wyróżniony
    27 mar 2022

Patrząc na twoje zdjęcie uważam, że one ci się z czasem bardziej zaokrągla.

• Anonim
    Gosi
    Użytkownik wyróżniony
    26 mar 2022

Mnie się nic nie wybiło. Jestem 5 miesięcy po operacji. Jedyne zmiany to po pierwsze gdy zchodzi obrzęk po operacji, a potem to już kosmetyczne zmiany, nabranie naturalności. Jak miałam 9q cm w biuście tak mam.

• Anonim

Anonim

26 mar 2022

Masz może zdjęcie po operacji i jak jest teraz?

• Anonim

Anonim

26 mar 2022

Pod mięsień. dziękuję za odpowiedź. Czekam z niecierpliwością na efekt😉😁

• Anonim
    Anulka2016
    Użytkownik wyróżniony
    26 mar 2022

Jeszcze dodam że mam Twój wzrost tylko waga inna i pod biustem. U mnie 175cm wzrostu 65kg (jak szłam na zabieg) i 75cm pod biustem

• Anonim
    Anulka2016
    Użytkownik wyróżniony
    26 mar 2022

Jaka metodą masz zrobione piersi? Jeżeli pod mięsień to spokojnie musisz poczekać co najmniej 3-6 miesięcy żeby mięsień puścił i wtedy nabiorą kształtu. Ja po 10 tygodniach już miałam wybite a ostatecznie tak po pół roku nabrały kształtu. Także cierpliwości kochana rekonwalescencja po operacji piersi jest dość długa ale opłaca się 😁
    Ja mam implant Mentor 455 xtra hp

• Anonim

Anonim

23 mar 2022

Poszły do przodu, jak skóra się rozciągnie😉

• Anonim
    Gosi
    Użytkownik wyróżniony
    23 mar 2022

Co to znaczy wybiły?

• Anonim
    Monia85
    Użytkownik wyróżniony
    23 mar 2022

Myślę że musi pani spokojnie czekać, piersi kształtują się ok.3 miesięcy z tego co na tym forum wyczytałam, wiele pań wst.zdjęcia na początku i według nich było mało a po jakimś czasie jak się wybiły był efekt wow🙂😉

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać