Witam, mam operację za miesiąc, wyjsściowe 75A. Lekarz dobrał implanty Mentor 400 ml, mam 164cm wzrostu, 75cm pod biustem. Czy ma ktoś takie implanty, chciałabym zobaczyć, jak to wygląda. Jaki rozmiar Wam został?
@DarciaPire - dzięki! Dodałyśmy Cię do grupy: https://forum.estheticon.pl/powiekszanie-piersi-augmentacja/powiekszanie-piersi-kwiecien-maj-2020-43201 i uzupełniłyśmy info o Tobie :) Zapraszamy do dyskusji tam, możesz zadawać pytania, znajdziesz tam dziewczyny podobne do Ciebie!
Hej , biust mam 75B do tego chce mentor 400ml . Jestem przed zabiegiem 14.05 mam kwalifikacje i ustalanie terminu.
@DarciaPire kiedy masz zaplanowany zabieg? :)
Witaj, masz z a + 400ml? Jaki wyszedł rozmiar? Jestem przed zabiegiem i bardzo się waham, chciałabym takie D. Mam biuscik B, więc wyjdą troszkę chyba większe niż u Ciebie, ale nadal nie mam pojęcia jaki rozmiar
?
A moze używałas jakiejść masci na blizny??
Oooo to samo jak ja przed mam?Dzieki dziewczyny,bardzo mi pomogłyscie❤
Jak wyglądało to po operacji ? Czy lekarz przed nie miał zastrzeżeń przed tak dużymi implantami ?
Jakieś 75a prawie nic ?
A jak mualas wyjsciowks9
Tez myślę że będzie dobrze ;)
To powodzenia życzę w podjęciu odpowiedniej decyzji ???
Dziękuje bardzo? bede miała to na uwadze,ja wlasnie też wklęsła zerówka teraz i nie moge sie doczekać cycuchow?? ale te mll jeszcze przemysle❤?
Dziękuje ?
U Ciebie tez jeszcze trochę i nabiorą pięknych kształtów ?
Pięknie wyglądają :)
Round ?
To sa ergonomix?
To sa ergonomix czy round?
Aleksandra123 ma racje one po zejściu opuchlizny są znacznie mniejsze i naprawdę żałuje ze nie wzięłam tych 450-455ml niby nie wielka różnica między 425 ale jednak jest i piersi były by pełniejsze no ale cóż byłam płaska teraz mam biust ? choc pod ubraniami gubi się to wszystko ale... lepszy rydz niz nic ? Aaaa no i zdjęcia troszkę przekłamują ? na zdjęciach wydaje się wszystko większe niż w rzeczywistości
Aaaa widzisz...nie doczytalalm wyzej wiadomosci?mam jeszcze jedna konsultacje...wiec nie kus?? w sumie tez racja..oo co soe ciaz zeby nie bykocwidac..rowniedonrze moge teraz chodzzic...dziekuje.bardzo..przemysle wieksze
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.