Mentor 330 cc 4 dni po operacji

Anonim
Gigi889031
Poznań · Utworzono: 28 cze 2020 · Ostatnia odpowiedź 10 kwi 2022

Hej dziewczyny. Potrzebuję wsparcia. Jestem 4 dni po operacji, implanty anatomiczne mentor 330 cc. Z bólem sobie radzę, ale załamana jestem rozmiarem. Są malutkie, a boję się, że jak zejdzie opuchlizna, to nic nie zostanie. Płakać mi się chce. Miały być 3 rozmiary większe, a stanik pooperacyjny mam b/c 70. Mam 170 cm i wazę 52 kg, wyjściowe a i sporo skóry po karmieniu. Zależało mi na naturalnym wyglądzie, ale chciałam nosić staniki miękkie i mieć pełny biust i obawiam się, że i tak przyjdzie mi nosić push up, a nie o to chodziło :-((

31 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Magda1804
    Użytkownik wyróżniony
    10 kwi 2022

Hej Marteczkaa mamy podobne wymiary, ja mam 72cm pod biustem 174cm, 58kg bardzo mały biust. Jestem właśnie po zabiegu 365ml mentor HP

• Anonim
    Marteczkaa
    3 kwi 2022

Hej, ja mam operacje za 2 tyg. 172, 74 w obwodzie i lekarz dobrał mentor 330cc jesteś w stanie przesłać mi swoje zdjęcie?

• Anonim

Anonim

6 lis 2020

Rawka, możesz gadać, ale z tego co widzę dziewczyny w ogóle nie słuchają. Ka mam 170, miałam 375 i wymieniłam na 600, bo te piersi przy poprzedniej operacji ginęły na tle całej sylwetki, jeszcze tak jak napisałaś, po zejściu opuchlizny straciłam w biuście kilka cm, dodam, że też nie jestem zwolenniczką dużych biustów 😃

• Anonim

Anonim

6 lis 2020

Zoja dokładnie tak jak mówi Rawka. Przy Twoich wymiarach możesz spokojnie wziąć coś większego, a na pewno nie będą to jakieś wielkie piersi. Ja bym na Twoim miejscu brała coś kolo 350ml minimum 😅 są dziewczyny niższe ode mnie i czasami jak zrobią 300 ml to narzekają, że za małe... Chyba już całe forum przeszukałam 😂😂😂

• Anonim
    Kinia123
    Użytkownik wyróżniony
    6 lis 2020

Zoja nie będą za duże, gwarantuję ☺️ Przy tym wzroście nie masz się czym martwić, ja mam 175 cm i 480 ml, teraz po pół roku gdy się ułożyły i zeszła cała opuchlizna dla mnie są raczej małe...

• Anonim
    zoja864006
    5 lis 2020

Sunshine, ja początkowo też miałam wybrane 300 ml profil demi, ale ostatecznie poddałam się namowom wszelkich komentarzy, żeby brać większe, no i będzie 335ml full... już jutro :-) dodam, że mam 178cm wzrostu i pod biustem 78cm, ważę 60kg. Też się boję, że będą za duże, ale ryzyk fizyk :) osobiście uważam, że bardzo dużo rzeczy wpływa na ostateczny efekt, a te wymiary które podajemy na nic się zdają :p

• Anonim

Anonim

5 lis 2020

Serio już mam dylemat... Jak mierzyłam 300ml to wydawało mi się sporo... Biorąc pod uwagę to, że jestem prawie płaska 😅
    Teraz jestem zdecydowana na 330ml, okrągłe implanty firmy Nagor. 🤯

• Anonim

Anonim

5 lis 2020

nikolalach123 dziewczynka? 😅 Filigranowa kobieta się mówi hahah

• Anonim
    Jo1978
    5 lis 2020

justys1818 wrzuć zdjęcia proooszę :) i podaj swoje wymiary :*

• Anonim

Anonim

5 lis 2020

Joanna1978 jeszcze dodam, że 325 a 300 to taka różnica ze żadna 😉 ty bardziej teraz doczytałam wymiary madlen_ ona w porównaniu do nas to malutka kobieta, więc u niej efekt jest zupełnie inny niż bd u ciebie i u mnie. 66 pod biustem a 77 jest mega różnica, mięsień zabiera implant, mi po zejściu opuchlizny ubyło jakieś 5-6 cm w biuście

• Anonim

Anonim

5 lis 2020

Joanna1978 jestem twojego wzrostu, mam tyle samo pod biustem, nawet mniej, bo jakieś 73 ,tylko ważę ponad 10 kg mniej i mam mentor 600, wymieniłam z 365, bo przy tym wzroście one zginęły 😒 zrobisz, jak uważasz, ale po operacji sama zobaczysz, teraz są ok 😀 co do madlen_ zdjęcia robione tak zawsze sprawiają, że piersi wychodzą na większe, inaczej na tle sylwetki i zdaj sobie sprawę, że niskie nie jesteśmy, też nie gniewaj się, ale nie jesteś jakimś chuderlakiem, więc tym bardziej

• Anonim
    justys1818
    Użytkownik wyróżniony
    4 lis 2020

Hej 🙂 ja równo tydzień temu miałam operację, implanty 300 ml. Uważam, że był to super wybór 🙂 pasują idealnie do mojej sylwetki.

• Anonim

Anonim

4 lis 2020

Joanna1978 no tak są dość duże, dlatego właśnie nie chciałabym mieć już większych. Szczerze powiedziawszy to jak wybierałam implant, to nie spodziewałam się, że takie duże wyjdą, ale też nie narzekam :) Na pewno nie chciałabym mieć większych, bo już teraz je widać w każdej bluzce, swetrze... Co bym nie założyła. Cieszę się, że mogę jakoś pomóc 🤗

• Anonim
    Jo1978
    4 lis 2020

Dzięki za zdjęcia madlen_ Chyba jednak zdecyduję się na 300ml. Wyjściowe mamy takie same, ja mam 170cm, 78 pod biustem, waga 59kg, więc mam szerszą klatkę i jestem wyższa niż Ty no i cięższa ;) Mnie się Twoje wydają duże ;) ale jesteś drobniutka, u mnie trochę bardziej zginą na mojej szerokiej klatce. Boję się, że 325ml będą za duże i nie będę się czuła komfortowo. Bardziej zależy mi, żeby były takie "do ręki" i żebym w ogóle miała widoczny biust. Dzięki jeszcze raz za zdjęcia :*

• Anonim

Anonim

4 lis 2020

Sunshine mam 66cm pod biustem. Wzrost 1.58 a waga 45

• Anonim

Anonim

4 lis 2020

Madlen a jakie masz wymiary? Wzrost, waga i obwód pod piersią? W grudniu mam mieć zabieg i waham się ciągle jaki implant wybrać... Na początku był 300ml, teraz 330ml... Zastanawiam się nad 360ml... Ale jestem malutka i drobna. Nie chcę przesadzić 🤔🌷🌞

• Anonim

Anonim

3 lis 2020

Dodaję jeszcze, jak to wygląda w koszulce :)

• Anonim

Anonim

3 lis 2020
    Najlepszy komentarz

Joanna1978 Pierwsze zdjęcie to przed operacją. Drugie i trzecie: 1,5 miesiąca po operacji. A czwarte jak to wygląda w bluzce. Szczerze powiedziawszy ja bym już nie chciała większych. Moim zdaniem są idealne i ogólnie zauważyłam też, że na zdjęciach piersi zawsze wydają się trochę mniejsze niż na żywo. Może też dlatego dziewczyny często namawiają na branie jak największych, ale jeśli chodzi Ci o ładny na żywo to ja bym się raczej nie sugerowała tylko opinią innych.

• Anonim
    Jo1978
    3 lis 2020

Madlen_ czy jest szansa na zdjęcia Twojego biustu przed i po? Ja cały czas się zastanawiam i wygląda na to, że decyzję podejmę w dniu operacji...

• Anonim

Anonim

2 lis 2020

Gigi889031 nie martw się rozmiarem, bo po operacji piersi potrzebują czasu żeby się "wybić" do przodu. Ja ledwo po op też myślałam, że są za małe, ale po ok 3 tyg zaczęły mi się "wybijać" do przodu i teraz mam rozmiar 75D, a startowałam z miseczki A.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać