Kobietki, doradźcie, 30 listopada mam operację, a nie mogę się zdecydować. Może któraś mogłaby mi zdjęcie przesłać, żebym wiedziała, czego mogę się spodziewać. Mam asymetrię dlatego różne rozmiary. Startuję z A, wzrost 165, waga 57 kg.
Netya1987 napiszesz jaki masz implant i jakie miałaś wymiary wyjściowe? Ja po konsultacji czuje niedosyt, bo usłyszałam max 270cc mentor xtra o średnim profilu i nic więcej (ja mam pod 71cm biust 85 waga 54, ale mocno umięśniona więc rozmiarowo 34/36)... nie chce jakiś ogromnych piersi, ale trochę obawiam się że nie będzie za dużej różnicy. Twoje piersi piękne :)
A kto Cię finalnie operował? Jesteś zadowolona ze współpracy i efektów?
Hej Monia, czy ostatecznie operowana byłaś przez doktora Łuckiego?
ewentualnie bluzeczki z głębokim dekoltem :p
pod biustem 70 cm a w biuście 86 cm.
Szczerze nikt nic nie zauważył, że miałam coś robione :P, ponieważ przed OP zawsze nosiłam ogromne push upy, dopiero w stroju kąpielowym/ biustonoszu widać różnicę.
Netya1987 śliczne masz piersi, duże ale jednocześnie z klasą 🤩 Mi właśnie chodzi o coś w tym stylu! A zdradzisz jeszcze, jakie masz wymiary pod biustem i w biuście teraz?
Netya1987 a jakie masz wymiary? Mi lekarz też zaproponował 295 cc i 330cc (asymetria) i jestem ciekawa, jak w przybliżeniu wyglądają. Mogłabyś podzielić się jakąś foteczką?
Operacje miałam mieć w listopadzie, z powodów zdrowotnych musiałam zrezygnować. Następny termin mi daje na maj, więc idę do innego, który ma terminy na styczeń/luty.
Bati a mówiłaś o swoich oczekiwaniach lekarzowi, bo myślę, że on ma największe doświadczenie i podpowie. Tak u mnie było, w dniu operacji lekarz mnie namówił na implant 325 i 350 i nic a nic nie żałuję. Dziś mija dwa tygodnie od operacji, biust mam wrażenie, że mam identyczny jak moje staniki z pushapem, we wszystkie ubrania też się mieszczę normalnie. A wiesz czy pod mięsień czy pod gruczoł, bo też różnica jest w wielkości.
Monia86 i Anonim jakbym czytała o sobie. Też chcę małe. I większość tych dużych zrobionych mi się nie podoba. Te naturalne biusty B są piękne. Ja niestety 0 więc chciałbym osiągnąć pełne B. Chcę jak najbardziej naturalny efekt, trochę większe, niż te jakie udaję, że mam, nosząc pushupy. Waham się między 275, 300 a 335…
Cześć dziewczyny, jest dziś 8 dzień od operacji, w końcu wyswobodziłam się z bandaża i biustonosza i choć trochę udało mi się umyć. Mam szwy normalne i jestem oplastrowana, ale zawsze to dużo więcej niż chusteczki nawilżające. Mąż stwierdził, że wyglądam jak za czasów gdy karmiłam, co mnie bardzo ucieszyło, bo taki efekt chciałam. Przy okazji dowiedziałam się, że mój biustonosz pooperacyjny jest z Decathlonu. Robię już wszystko w domu, gotuję, robię zakupy, ogarniam 3 i 6 latka ze zdalnym przedszkolem - kosmos jakiś, jeżdżę autem. Pierwsze 3 dni w szpitalu były straszne, ale teraz nie licząc wstawania rano, bo jestem zdrętwiała, jest super. Zdjęcie 1 i 2 to przed operacją, 3 i 4 po operacji. Lewa Mentor hp, 325 prawa 350 hp pod mięsień. Cieszę się, że mniejszych nie wzięłam, i pomimo, że na początku jak czytałam forum słynny tekst „bierz większe”, wydawał mi się tandetny, teraz sama się pod nim podpisuję i dziękuję dziewczynom, które mi to radziły.
Hej, ja miałam podobne obawy do Ciebie. Moja operacja odbyła się miesiąc temu. Startowałam z AA (niedorozwój piersi) do tego wada klatki piersiowej - lejkowata. Moje wymiary to 172cm, pod biustem 71, waga 49kg. Mam Mentor 325cc xtra. To zdjęcia po 2 tyg od operacji, cały czas się zmieniają, na lepsze. Efekt nie jest przesadzony, zależało mi na bardzo naturalnym wyglądzie, chciałam mniejsze, ale zaufałam lekarzowi i jestem bardzo zadowolona.
Anonim
Jeżeli twoje obawy to to, czy piersi będą za duże, to zdecyduj się na mniejszy implant. Większość dziewczyn tutaj chce mieć duże piersi. Jak ja patrze na te biusty, to jest zupełnie nie to, czego ja szukałam. Nie słuchaj się opinii innych, tylko kieruj się swoją intuicją. Ja znalazłam na stronie amerykańskiego chirurga zdjęcia dziewczyny o identycznych wymiarach co ja, z identyczną asymetrią piersi. To zadecydowało, że zdecydowałam się na rozmiar mniejszy bo 200 i 250... Wszystko zależy od tylu czynników... czy masz grubszą skórę czy cieńszą, jaką masz wyjściówkę, budowę klatki piersiowej. Ja mam podobne wymiary do ciebie, z tym że ważę 54. Zazwyczaj 50 ale lockdown swoje 😂 pod klatką mam mniej niż 70. Jaki rodzaj implantu planujesz? Tutaj nie znajdziesz osób, które robią taki mały implant. To też sprawiło, że myślałam o sobie, że jestem jakaś dziwna. Chodzi tylko o to, abyś ty dobrze się czuła i była zadowolona :) nie kieruj się opinią innych. Ja z A będę, miałam takie pełne b/małe c. Lekarz powiedział, że większość pacjentek chce większe implanty. No ale cóż, każda z nas jest inna. Ja chcę, aby te piersi wyglądały tak jakbym się z nimi urodziła, a nie sobie zrobiła czy natura mnie aż za szczodrze obdarzyła. Zresztą mam bardzo cienką skórę, praktycznie zero tkanki tuszowej na klatce, więc bałam się efektu sterczących sztucznych cycków. Jak ma się trochę tkanki, to to się wszystko naturalniej układa. Powodzenia i kieruj się jedynie sobą!
Na innym wątku pisałam z dziewczynami, które mają 300 mentor i patrząc na zdjęcia mi by to zupełnie wystarczyło. Ale dzięki za podpowiedzi.
Ok, wszystko zależy co komu się podoba i co dla kogo jest duże. Przeglądam forum i widzę zdjęcia dziewczyn i szczerze mówiąc większość mi się nie podoba. Bez urazy Angela1989 ale twój biust to jakiś kosmos dla mnie. Dla mnie połowa tego by wystarczyła. Mi się duże cycki nie podobają. Aktualnie nie mam prawie wcale, bo zawsze miałam marny biust, a po karmieniu 2 dzieci nic prawie nie zostało. Szczerze mówiąc najchętniej to bym takie chciała mieć jak w momencie karmienia.
A też mam 152cm, 46kg, 48 i pod biustem 68
Potwierdzam, ja z 430 na 610 i 1 rozmiar tylko większe, więc 20 ml nawet nic nie widać 😄
Nikolach 123 jakie masz implanty?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.