Proszę Was o wypowiedz na temat jakich najlepiej używać kremów, maści itd na samym początku po operacji piersi? Jak postępować? Kiedy zacząć tych rzeczy używać? I co jest najskuteczniejsze? Zaczynajmy od pierwszych dni po zdjęciu opatrunków aż do wygojenia?
Jak tam u Was? Jak się czujecie jak wyglądają piersi?
No to muszę koniecznie zakupić 🙂
Plastry
Monia85 tak chodzi o plasty.
Powiem Wam, że dziś wyglądają zdecydowanie lepiej i nawet są równe skóra się układa na implantach jest coraz ładniej. Jestem 3 dzień po
Monia85 tak w plastrach
Inka375 cica care opatrunek żelowy w plastrze wielorazowego użytku, czy to o to chodzi?
Monia85 tak i też jestem narazie przerażona nie tak to miało wyglądać, ale staram się być dobrej myśli, że będzie jeszcze pięknie. Kształt i wielkość piersi ok ale skutki.... zobaczymy narazie to krwawią
Ja też mam nierówne, obawiam się że tak zostanie niestety
Inka375 jak się tylko trochę podgoję to coś wstawię. A ty też miałaś powiększenie z podniesieniem?
Tylko tak naprawdę to samo zrobił czas one wygoją Ci szybciej po prostu bliznę i super nawilżają, a im starsza blizna tym bledsza. Po 12 miesiącach możesz zrobić makijaż permanentny wokół otoczki efekt przerośnie Twoje oczekiwania - nie widać wtedy cięcia. Oczywiście musisz wybrać odpowiedni salon specjalizujący się w tym.
Super są plastry coca-care po 3 tygodniach zacznij stosować i noś je po 12h bardzo szybko zauważysz efekty. Są drogie ale najlepsze!
Niki123 proszę napisz czy długo dochodziłaś do siebie i czy rany długo krwawiły? Jak się czujesz?
Czy mógłby byście wysłać zdjęcie jak to u Was wygląda?
nikki123 a czy po operacji obie otoczki wyszły symetryczne? Bo u mnie troszkę się różnią i zastanawiam się czy jeszcze się to zmieni po wygojeniu 🤔bo na jednej jest jakby bardziej szew ściągnięty i wydaje mi się węższa.
Tak tak
nikki123 a czy miałaś przy tym korekcję otoczek?
Tak już jestem po 4 dzień. Cięcie od dołu tak zwana „kotwica” 325ml
Nikki123 a ty już jesteś po operacji? Czy przed? Jakie cięcia? Wielkość implantu?🙂
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.