Powiększenie piersi Lublin

Anonim
Vanilivi
Lublin · Utworzono: 27 sie 2021 · Ostatnia odpowiedź 27 wrz 2022

Część dziewczyny!

Po wielu latach zdecydowałam się na operację, byłam na dwóch konsultacjach u tej samej pani chirurg. Dobrane mam implanty: ERSC 410 prawa, ERSC 380 lewa, różne ze względu na lekką asymetrię, to są ergonomiczne. Czy któraś z Was ma tę implanty Jestem wysoka - 180, i ważę ok. 70 kg, trochę się boję, że wybrałam za małe... Nie mogę znaleźć żadnych zdjęć z efektami użycia tych implantów 🙈 zabieg będzie wykonywała dr Żuchowska :) Ma kilka opinii w internecie, tutaj nic na jej temat nie znalazłam. Ogólnie mam mega dobre odczucia po dwóch wizytach u Pani Doktor :) Operację mam 14 września. 12 sierpnia miałam pierwszą konsultację :)

11 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    DianaWG
    Użytkownik wyróżniony
    27 wrz 2022

Vanilivi
    Jakie implanty zrobiłaś ostatecznie? Byłam operowana przez tą samą panią doktor Żuchowska

• Anonim
    KrzychCzechowski
    4 wrz 2021

Dziewczyny, powiedzcie mi, proszę, jakich hormonów kobiecych mogę użyć, jeżeli jestem mężczyzną. Chcę powoli czuć się jak kobieta. Czy to jest możliwe po stosowaniu leków. Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.

• Anonim
    Vanilivi
    31 sie 2021

Gosia01234, zazdroszczę rozmiaru 🥰 Ja też bym chciała duże piersi, ale chyba nie ma miejsca za dużo 🙄

• Anonim
    Vanilivi
    31 sie 2021

Gosia01234, dziękuję za odpowiedź. No rozmiar masz wow 🥰 Najgorzej, że ciężko określić rozmiar ostateczny, a jeszcze biust maleje po czasie 🙈 :( Właśnie czytałam, że bardzo dużo kobiet zrobiłoby większe, niż ma 🙈

• Anonim
    Vanilivi
    31 sie 2021

Gusix, dziękuję za odpowiedź 🥰 No jesteśmy bardzo zbliżonej budowy, ja chciałabym duże D, ale nie wiem, czy się zmieści... Też mam zaproponowany najwyższy profil :)

• Anonim
    Vanilivi
    31 sie 2021

AgnieszkaSkrobek, piękne piersi 🥰 Bardzo bym chciała mieć taki rozmiar 🥰

• Anonim
    AgnieszkaSkrobek
    Użytkownik wyróżniony
    31 sie 2021
    Najlepszy komentarz

W październiku będzie rok.
    Motiva Ergonomix 440Corse.
    Najwyższy profil,
    Moje wymiary pod biustem 70, a w biuście 90.

• Anonim
    Gusix
    31 sie 2021

Zapomniałam o najważniejszym 😁 Efekt też w dużej mierze zależy również od Twojej obecnej wielkości biustu. Ja startowałam z miseczki A 😉

• Anonim
    Gosia01234
    31 sie 2021

Cześć :) Miałam zabieg powiększenia piersi 3 lata temu implantami Motiva 355. Jestem dość niska 160 cm i 56 kg. Z rozmiaru 70A-B mam obecnie 65F/70D. Jestem zadowolona, piersi są miękkie, bardzo naturalne, jednak nie są za duże. Gdybym mogła ponownie wybrać, to wybrałabym trochę większe - 410 ml. Myślę, że przy twoim wzroście piersi mogą być dość małe. Ale jednak jest to kwestia indywidualna.
    Pozdrawiam i życzę zadowolenia z nowych piersi.

• Anonim
    Gusix
    31 sie 2021

Hej, ja jestem miesiąc po implantacji Motivą Ergonomix 425ml. Efekt w dużej mierze zależy od wielkości Twojej klatki piersiowej. Ja mam 182cm wzrostu i ważę koło 75kg. Na dzień dzisiejszy piersi są wielkości miseczki C, aczkolwiek z tego co wyczytałam i dowiedziałam się od lekarza, ich wielkość jeszcze trochę się zmieni, bo piersi się opuszczą 🙂🙂

• Anonim
    martabarska
    Użytkownik wyróżniony
    29 sie 2021

Cześć☺ Nie pomogę. Ja mam operacje w listopadzie, jestem tylko po jednej konsultacji, moja dr pracuje na Mentorach i takie mi zaproponowała i ufam jej! Już nie mogę się doczekać. Myślę, że twój lekarz również dobrze wybrała. Motiva ma renomę, pozdrawiam!

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać