Dzień dobry, Jestem dzień po operacji. Miałam wykonany lift oraz wczepione implanty mentor 325ml średni profil. Mam obiekcje co do rozstawu piersi jest duża szpara pomiędzy. Pytanie moje jest, czy taka moja anatomia że nie udało się zrobić ich bliżej, czy po noszeniu biustonosza uciskowego jednak z czasem trochę się zbliża do siebie?
nikki123- co u Ciebie, nic nie piszesz, jak Twoje nowe piersi? Wszytko dobrze😎
Mnie pani Doktor zaleciła niemal od razu spanie na boku, właśnie po to, aby odstęp był jak najmniejszy, wiadomo, że początkowo jest to mało wykonalne.._
Ale próbowałam. Teraz po 6 tygodniach śpię tylko na boku.
po 3 misiacach śpij na boku, raz na jednym raz na drugim. mi to troszkę zniwelowało ten rozstęp między nimi.
Ułożą Ci się, kwestia czasu. Jednak bez stanika nie są blisko siebie ale odp biustonosz zbiera je i robi rowek.
Nikki123 czy były też zmniejszane otoczki w pani przypadku? W jakich miejscach są blizny?
Ja myślę że noszenie biustonosza z pasem robi sporą robotę podczas gojenia i układania się piersi🙂
Nikki123- w staniku i bluzkach obcisłych jest dobrze, wyglądają nawet b. naturalnie. Zmalały mi bardzo wcześniej nie miałam takiej autostrady. Właściwie nie chciałam za dużych, ale gdybym wiedziała że aż tak to będzie wzięłabym 405! Klatka byłaby wypełniona i rozmiar byłyby w sam raz, wiesz mam 175cm więc trochę się gubią przy całej sylwetce. Jak założę twardy stanik to jest kawałek biustu. W sumie mam niedosyt ale nie jest źle 😉
A powiedz mi jak zakładasz stanik bądź bluzkę bez biustonosza bardzo widoczna jest ta „autostrada”?
Jednak dobrze mówili że depresje pooperacyjną się dostaje
Nikki123- nic się nie zmieni. Popatrz na moje 350 mentor, średni profil, okrągłe. Jestem 10 miesięcy od zabiegu. trochę mnie złości ta dziura. A tłumaczenie lekarza że z mniejszym jest mniejszy kłopot mnie nie urządza. Cóż, pozostaje mi się cieszyć z tego co mam, bo wcześniej co zostaje to dopiero był dramat😉
nikki123 zapraszam do wątku
- Powiększanie piersi wrzesień/październik 2022
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.