Witam i mam nadzieję, że mi ktoś pomoże. Jestem 3 tygodnie i 1 dzień po operacji (380ml, Polytech, okrągłe, pod mięsień). Lewa pierś od razu po operacji była wyżej niż prawa, jest kwadratowa i jej spód jest po prostu pusty. Od 3 tygodni chodzę z pasem ściskającymi ale mam wrażenie, że zamiast lepiej jest gorzej. Nie należę do ludzi cierpliwych. Na dzień dzisiejszy żałuję bardzo tej operacji i jestem bardzo nie zadowolona. Dziewczyny czy będzie lepiej? Macie jakieś pomocne wskazówki co można zrobić żeby ta pierś się obsunęła? Pomocy! Prawa wydaje mi się jeszcze opuchnięta i jest bolesna. Zdjęcie dzisiejsze😢
Hej sporo czasu minęło, możesz dać znać jak sytuacja z piersiami?
SarahBong
Czy asymetria się wyrównała u Ciebie?
Czy ma ktoś doświadczenie z poprawą piersi. Jak to wszystko już po jest. Mega żałuję tego , że zrobiłam piersi
3 tygodnie to krotki okres oo operacji. Więc spokojnie
Hej. Spokojnie, nie panikuj 🙏 nie wiesz co Ci powie lekarz. W najgorszym wypadku musi to poprawić. Może to się jeszcze zmieni, wyrówna. To są dopiero 3 tygodnie. 6 lutego to już praktycznie za tydzień. Trzymaj się i nie zamartwiaj na zapas!
Jestem już tym wszystkim wykończona. Tak strasznie żałuję. Moja następna wizyta kontrolna jest dopiero 6 lutego wykończę się 😭
Anonim
Tu ewidentne jest coś nie tak piersi niby się układają do kilku miesięcy ale po 3tyg już powinny się w miarę ułożyć w jakimś tam stopniu a tutaj jest grubo nie tak . Uciekaj do operatora
SarahBong proponuję konsultację z operatorem, on pomoże najbardziej.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.