Kwadratowy wygląd piersi po operacji

Anonim
Joasia_Kowalska
Warszawa · Utworzono: 2 lut 2023 · Ostatnia odpowiedź 4 lut 2023

Witam, pół roku temu miałam zrobioną pełną mastopeksje i piersi były delikatnie powiększone tłuszczem, były ładne okrąglutkie, ale zawsze marzyłam o okrągłych implantach, więc 3 tyg temu miałam włożone implanty okrągłe bi lite 290ml, piersi od początku są ,,kanciaste,, na dole, wręcz kwadratowe, czemu się tak dzieje? Miała któraś z was taką sytuację? oglądam tu na stronie zdjęcia dziewczyn, każda po operacji ma ładne okrąglutkie piersi, co się mogło stać że moje wyglądają, a raczej nie wyglądają, tak jak na zdjęciu?

1 komentarz

Reklama
  • Anonim
    Inez81
    Użytkownik wyróżniony
    4 lut 2023

Ja jestem przed operacją, ale z tego co piszą dziewczyny, piersi bardzo się zmieniają i u każdego proces gojenia i dojście do efektu końcowego jest różny. Myślę, że wszystkie wątpliwości powinien rozwiać Twój lekarz. Pewnie jesteś teraz pod kontrolą bo to krótki czas po operacji.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać