Która z Was ma 515 ml HP Mentor

AnAnia
Użytkownik wyróżniony
Białystok · Utworzono: 2 sty 2024 · Ostatnia odpowiedź 28 mar 2026

Hej, jestem ciekawa efektów powiększania piersi implantem HP Mentor 515ml. Mam 455 ml, czuję niedosyt I jestem ciekawa jak wyglądają i jakie macie wymiary z implantami 515ml. Ja mam 169 cm wzrostu, waga 60-61 kg, 78cm pod biustem. Przed operacją 80b, po 80d i obwód w biuście 96cm

5 komentarzy

Reklama
  • AN

Anonim

28 mar 2026

Hej Aniu, ja miałam operację powiększenia piersi w wieku 22 lat mając wtedy 48 kg i 170 cm wzrostu i wtedy maksimum jaki doktor mi zaproponował to było 375ml ***wysoki profil. Podobnie jak Ty czułam niedosyt i po konsultacji doktor oznajmił że jak tylko wszystko odpowiednio się „rozciągnie” to możemy przystąpić do kolejnej operacji… mniej-więcej 2,5 roku później (czyli na początku tego roku, w styczniu) poddałam się drugiej operacji i wymieniliśmy implanty na 515ml również w wysokim profilu. Przyznam szczerze obawiałam się że jako niespełna 25-latka decyduje się na półlitrowe implanty nadal ważąc poniżej 50 kg (*****czyni cuda) ale w klinice poznałam dziewczynę która robiła ponad 700-mililitrowe implanty także nie byłam największą „szajbuską”
    Jestem bardzo zadowolona i uważam że teraz ich wielkość jest w końcu odpowiednia… choć przyznam że są naprawdę „widowiskowe”.
    Polecam!

• tosia93
    Użytkownik wyróżniony
    5 sty 2024

AnAnia - ja mam 171cm przy 75kg i 88cm pod biustem. Zabieg mam dopiero 9 września we Wrocławiu u dr Wilczyńskiej. Startuje z a75

• AnAnia
    Użytkownik wyróżniony
    5 sty 2024

O to fajnie, a kiedy? Daj znać jak będziesz po. Jakbyś chciała podać swoje wymiary byłoby fajnie

• tosia93
    Użytkownik wyróżniony
    5 sty 2024

Hej. Ja będę mieć 545ml mentory m+

• arika1
    4 sty 2024

Hej, a w jakiej klinice robisz ?

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać