Jestem po dwukrotnych operacjach powiększania implantami, pierwsza 1,5 roku temu Demi 340ml, niecały rok temu 550ml Corse. Efekt jest taki, że nadal mam małe piersi, a bynajmniej wyglądają na połowę mniejsze. Wpadam w obłęd, nienawidzę zdejmować stanika do mycia się, miałam mieć duże cycki a jest to co widać. Został mi tylko przeszczep, tylko obawiam się, że jestem za szczupła. Nie wiem ile musiałabym wstawić, żeby nie mieć doklejanych małych kulek. Jestem załamana:(
Masz piękne duże piersi. Marze o takich. Są cudowne pokochaj je. Widocznie twoja budowa na takie pozwala. Są cudowne chciałabym by efekt mojej operacji dał mi taki kształt jak u ciebie.
Przecież masz duże.
Kami86 Ja mam implanty okrągłe mentora 455 HP Xtra pod mięsień.Miałam jeszcze mastopeksję, czyli podniesienie. Jestem 7-tyg.po operacji i teraz jest ok. Na początku było kiepsko bo mam niski próg bólu i, problemy z kręgosłupem. Ale blizny wyglądają super jak na tak krótki okres po operacji. A ty jakie implanty masz wybrane?
Anonim
Monia85 jaki masz rozmiar? Jaką metodą zrobione pod mięsień, pod powięź czy dual plane? Szybko doszłaś do sił czy nie? Ja mam w listopadzie u Dr Baginskiej wydaje się solidna osobą i jej prace są boskie.
Ja byłam operowana przez dr. Annę Bagińską, polecam zapisać się do p.dr.na konsultację.
Anonim
Rrrrrgg sprawdź, napisz na insta do dr Anna Baginska- Warszawa. Widziałam, że robiła 700 ml to może i większe robi. Warto zapytać ;)
Dziekuję Mango82❤️
Zapytaj się dr Michała Chalcarza z Poznania, może będzie wstanie Ci pomóc 😉
Liczyłam na jakieś porady, zmoderowany został tytuł posta. Prosiłam o nazwiska lekarza, który wstawia większe implanty albo wykonuje przeszczep tłuszczu. Jeżeli nie znajdę specjalisty w PL to polecę do Turcji albo Brazylii. Po prostu nie mam szczęścia, inne kobiety maja 300+ i jest cacy, u mnie autentycznie wyglądają na małe. Skoro źle się czuje z moimi piersiami, bo chciałabym duży biust, to dlaczego mam nie poprawić?
Anonim
Jeśli chodzi Ci o kształt, zbliżenie to wszystko zależy od Twojego ciała, anatomii. Masz bardzo ładne, duże piersi. Ja też marzę o takich zbliżonych, ale mój chirurg powiedział tak: to nie zależy ode mnie tylko od pani właściwości i budowy. Widocznie masz taką anatomię.
Myślę, że nie piersi są problemem, które na zdjęciu są bardzo duże ,ale to co Pani czuje. Może warto wybrać się do psychoterapeuty, zanim zrobi sobie Pani krzywdę?
Pozdrawiam
To drugie zdjęcie to moje wymarzone piersi
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.