Kto zakładał anatomiczne Mentor CPG 333?

Anonim
agilaseczka
Łódź · Utworzono: 12 lut 2024 · Ostatnia odpowiedź 13 cze 2024

Czy któraś z Was robiła profil Mentor CPG 333 tutaj mam dziewczynę z innego forum która takie w rozmiarze 485ml, ma bardzo podobne parametry do mnie moje to 168 cm waga 54 i pod biustem 70, bardzo podoba mi się ten profil ponieważ są to anatomiczne ale mówią na nie anatomiczne okrąglaki. Chcę takie ale w rozmiarze jednym mniejsze 430. Czy może Któraś wstawiała taki profil? Wstawiłam kilka zdjęć, wyjściówka, po operacji oraz 6 miesięcy po. Dla mnie są cudowne Kochana jeżeli może jesteś na tym forum to błagam odezwij się :) są cudowne

1 komentarz

Reklama
  • Anonim
    NataliaJakobczyk1
    13 cze 2024

Hej , ja robiłam 2 tygodnie temu. Rozmiar 295 ml, ale mialam wyjsciowe małe C takze doktor wybrala stosunkowo mała objetosc.
    Masz racje, ze są cudowne 🙂 ładne i ksztaltne od samego początku. Poniewaz objetosc skumulowana jest na dole piersi, nie ma tego uczucia ze nie moze sie oddychac. Implant nie siedzi az tak wysoko. Pozwole sobie dodac zdjecie 🙂

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać