Kształt piersi po powiększeniu

Anonim
Ppaulaa0012
Dębica · Utworzono: 1 wrz 2022 · Ostatnia odpowiedź 4 wrz 2022

Witajcie, piszę z zapytaniem odnośnie kształtu piersi. Z dnia na dzień widzę delikatne różnice, jednak martwi mnie fakt, że lewa pierś jest nabrzmiała, lekko bolącą (nie cały czas) ale kształt ma ok - nie wiem czy to jeszcze opuchlizna, ale jest pełna zarówno pod brodawką jak i od zewnętrznego boku, natomiast druga wydaje się dużo mniej pełna - od dołu nie ma tej pewności przez to brodawka wydaje się być niżej, za to od góry jest pełniejsza ( mam wrażenie ze implant nie jest tak nisko jak w tej drugiej ). Noszę pas uciskowy 24h jednak nadal nie widzę poprawy, wiem że potrzeba czasu jednak zastanawia mnie, czy jeśli miał ktoś podobny przypadek to po jakim czasie się to unormowało (i czy w ogóle się to unormowało?). wczoraj minęło 3 tygodnie od operacji Implant 335 ml okrągły podmięśniowo, wyjściówkę niepełne B

8 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Ardnas
    4 wrz 2022

Mango82 Jeszcze nie ma się czym chwalić są całe sine i obrzęknięte.

• Anonim
    Mango82
    Użytkownik wyróżniony
    4 wrz 2022
    Najlepszy komentarz

Ardnas pochwal się swoimi cudeńkami 😁

• Anonim
    Ppaulaa0012
    4 wrz 2022

Wydaje mi się ze były równo. Ja nie miałam żadnego siniaka itp ale jeśli one są to to jest normalne, podobno często występują. Czucie prawej wróciło całkowicie, w lewej jeszcze pomiędzy cięciem a brodawką jest bardzo słabe, sutki chyba ok 🤭

• Anonim
    Ardnas
    4 wrz 2022

Hej 👋 a miałaś równo sutki przed operacją? Ja nigdy nie zwracałam na to uwagi. Przed operacją, w trakcie pomiarów lekarz pokazał mi, że mam różnice około 1 cm, a ja przez 40 lat tego nie widziałam. Może u Ciebie jest podobnie - stąd ta lekka asymetria.
    Ja jutro będę tydzień po zabiegu, mam mentory 550cc pod mięsień, cały czas chodzę w pasie uciskowym. Widziałam Twoje zdjęcia z 8 dni po operacji i teraz się troszkę zmartwiłam, bo moje obecnie są od dołu całe sine, fioletowo-żółte. A jak u Ciebie z czuciem? Ja nie czuje połowy piersi i sutków :(

• Anonim
    Ppaulaa0012
    2 wrz 2022

W Katowicach była operacja

• Anonim
    martabarska
    Użytkownik wyróżniony
    1 wrz 2022

Pewne kwestie są blokowane stąd gwiazdki. Gdzie odbyła się operacja?

• Anonim
    martabarska
    Użytkownik wyróżniony
    1 wrz 2022

Cześć, miałam podobnie, i olbrzymi krwiak, obecnie po 10 miesiącach widzę tylko lekką różnicę w kształcie tzn. lewa na milimetry mniejsza ... nie martw się jeszcze się ułożą 😉u kogo robiłaś? bo widzę że blisko mieszkamy 😉

• Anonim
    Ppaulaa0012
    1 wrz 2022

Dla zobrazowania zdjęcia: Przed operacją, 8 dni po i jakieś 14 dni po (zdj z rozpiętym stanikiem)

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać