Witam. Jestem niecałe 2 tygodnie po operacji, wiem, że nie powinnam wymagać aby już wyglądały pięknie, ale one są po prostu okropne. Tzn jeden- lewy. Jest krzywy, ma dziwny kształt, jest wysunięty w bok i co najwazniejsze jest około 1cm niżej. Wizyte u doktora mam dopiero za miesiąć, do tego czasu chyba umre z niepewności. Na zdjęciu szwów doktor powiedział mi, że lewy implant się przesunął i dlatego brodawka patrzy w bok, kazał mi jedynie wszyć w stanic poduszeczke z bandażu aby pchała go w strone mostka. Po operacji miałam zalecenia aby ćwiczyc miesnie klatki piersiowej, nie były one ciezkie jednak musiałam ruszać rękoma i podnosic je do gory. Robiłam to juz w klinice i wtedy doktor zapewnial ze nie zmieni to ich kształtu. Ponad to stwierdził ze opaska nie jest potrzebna bo wszystko jest z nimi ok. Ten ładny ma ponoć opaść i wtedy będą równo a ja nie chce aby ten tez tak wygladał. Bardzo prosze o jakieś opinie, może któraś z Was miała podobną sytuacje. Dodam jeszcze ze przed operacją miałam równe piersi.
Mavi jestes jeszcze dostępna na forum?
Hej selena podaj adres kliniki jaką wybrałaś bo ja jestem zdecydowana na zabieg ale nie wiem do kogo?
podaj prosze adres tej kliniki bo tez planuje operacje a nie chce aby stalo sie ze mna cos takiego.mamnadzieje ze nie wybralysmy tego samego miejsca...
hej gdzie mialas przeprowadzana operacje
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.