Hej! Kiedy zaczynałyście dbać o blizny i masaż piersi ? Jestem 3tyg po i praktycznie blizny zagojone. Nie chce mieć żadnych grudek, ani widocznych tych blizn. Co używałyście ? Zastanawiam się ogólnie kiedy zacząć działać :)
a na masaże zaczelam chodzic po 2.5tyg. wybrałam kilka serii i naprawdę bardzo to pomogło.
ja jestem 2 miesiące po operacji. od miesiąca stosuje plastry silikonowe zalecone przez lekarza i fizjoterapeutę.[na okres 3 miesięcy] po tym czasie mam zaleconą masc perłową, ale nie jest to konieczne ponieważ rany goją się bardzo ładnie.
Ja również jestem 3 tygodnie po, dzisiaj miałam kontrolę i zapytałam lekarza. Powiedział mi, że widać, że goją się na mnie ładnie rany, nie tworzą się bliznowce (mam kilka blizn m.in. po cesarce) I jedyne co to mydło i woda. Ufam mu, bo widzę po koleżankach, które u niego miały również operację, że jego rady są dobre :) i nie jest naciągaczem na kasę.
Cepan super wybiela blizny. Jest to taka maść
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.