Koszty operacji powiększania piersi

Anonim
martynka200895
Warszawa · Utworzono: 24 sie 2023 · Ostatnia odpowiedź 13 gru 2023

Hej dziewczyny! Mogłybyście podzielić się jakie koszty wiązały się z operacja powiększenia biustu? Czy były jakieś dodatkowe koszty po operacji.
Mam umówiona konsultacje do Pani Bagińskiej w Warszawie

33 komentarze

Reklama
  • Anonim
    PatP
    Użytkownik wyróżniony
    13 gru 2023

Dr.Jundzill. widze na stronie że podrożało 5 tys od mojej operacji. Doktor, klinika, pielęgniarki, zaopiekowanie super. Świetny kontakt, w każdej chwili można też pisać do doktora na ******** po konsultacji, przed operacją jak i po operacji

• Anonim
    PaulinaSz1
    13 gru 2023

PatP możesz powiedzieć u jakiego lekarza w Bydgoszczy robiłaś operacje?

• Anonim
    AnAnia
    Użytkownik wyróżniony
    2 gru 2023

Ja mam 169 cm wzrostu, waga 62kg. Implanty 455ml (rozmiar 80d) nie są za duże. Rozmiar idealny.

• Anonim
    KarolinaBM
    30 lis 2023

AnAnia dzięki że napisałaś o swoich doświadczeniach - to mnie utwierdza, że trafiłam do dobrego lekarza:) Marti6 na co dzień noszę 75B/C, ale dr Żukowska mówi, że mam mniejszy rozmiar. Pewnie dobrała mi większe implanty bo ja drobna nie jestem🙈 mam 170 cm i 67 kg

• Anonim
    AnAnia
    Użytkownik wyróżniony
    27 lis 2023

Ja mam implanty 455. Przed miałam rozmiar 80b teraz mam 80d.

• Anonim
    AnAnia
    Użytkownik wyróżniony
    27 lis 2023

Widzę komentarze o dr Żukowskiej. Potwierdzam rozmiar dobrany idealnie.

• Anonim
    AnAnia
    Użytkownik wyróżniony
    27 lis 2023

Oprócz kosztów w kilinice:
    - badania przedoperacyjne (usg piersi, krew)
    - biustonosz pooperacyjny
    - antybiotyk + osłona, ewentualne leki przeciwbólowe,
    - opatrunki - gazy, coś do dezynfekcji, plastry,
    -wizyta kontrolna

• Anonim
    Hela6
    Użytkownik wyróżniony
    25 lis 2023

A ty z jakiej wyjściowki startujesz ? I jakie masz wymiary?

• Anonim
    Hela6
    Użytkownik wyróżniony
    25 lis 2023

A

• Anonim
    KarolinaBM
    23 lis 2023

Hej Marti6, ja też miałam problem z komentarzami... Dr Żukowska przesympatyczna:) Umówiłam operację na 19.01!!! Tylko planowałam implant max 365, a stanęło na 405/425 i zastanawiam się które ostatecznie wziąć. Tak czy siak nie mogę się już doczekać:)

• Anonim
    Hela6
    Użytkownik wyróżniony
    23 lis 2023

Nie mogłam dodać wogole komentarzy przez kilka dni .......

• Anonim
    Hela6
    Użytkownik wyróżniony
    23 lis 2023

Karolina BM ja startowałam z zera , a ty jak wrażenia po konsultacji?

• Anonim
    KarolinaBM
    17 lis 2023
    Najlepszy komentarz

Marti6 a z jakiego rozmiaru startowałaś? Chcę żeby efekt był, ale jednocześnie boję się balonów😆

• Anonim
    Hela6
    Użytkownik wyróżniony
    17 lis 2023

Miało być jeśli chce je ukryć zakładam sportowy :p

• Anonim
    Hela6
    Użytkownik wyróżniony
    17 lis 2023

Miałam proponowane 405hp

• Anonim
    Hela6
    Użytkownik wyróżniony
    17 lis 2023

Wolałam wybrać rozmiar mniejsze więc jeśli nie chce je ukryć zakładam sportowy stanik , a jeśli chce bomby lekko usztywniany:)

• Anonim
    Hela6
    Użytkownik wyróżniony
    17 lis 2023

Daj jutro znać jak było na konsultacji.
    Ja mam mentor 365 xtra HP.

• Anonim
    KarolinaBM
    17 lis 2023

Marti6, dzięki za odpowiedź - uspokoiła mnie trochę. Czytałam, że dr Żukowska dobrze dobiera rozmiar implantu, żeby piersi wyglądały naturalnie. Mam nadzieję że i u mnie tak będzie, bo kompletnie nie wiem na jakie się zdecydować:) a Ty jakie masz?

• Anonim
    Hela6
    Użytkownik wyróżniony
    17 lis 2023

KarolinaBM z efektu jestem jak najbardziej zadowolona , niczego bym nie zmieniła , wszystko przebiegło dobrze bez żadnych powikłań .
    Idąc na konsultacje , chciałam , aby operacja odbyła się jak najszybciej to możliwe , nie cały miesiąc później kładłam się już na stole .
    Poszłam jeszcze na jedną konsultacje bo oczywiście miałam mętlik w głowie co do wielkości implantu , ale okazało się że nie wiedząc jakie mi Pani Dr wkładała sizery wybrałam dokładnie tą samą wielkość, chociaż ona mnie namawiała na rozmiar większy , ale zostałam przy swoim wyborze czego absolutnie nie żałuję.

• Anonim
    PatP
    Użytkownik wyróżniony
    16 lis 2023

U mnie było 17.500 w Bydgoszczy, stanik w cenie, badania 700 zł. Każda kontrola za darmo a bylam 3 razy

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać