Korekta piersi

Anonim
Aleksandra874875
Wrocław · Utworzono: 24 mar 2020 · Ostatnia odpowiedź 2 sty 2024

Dziewczyny czy którejś z z Was lekarz odmówił poprawki? Co zrobiliście? U mnie 8 tydzień i operator twierdzi że jest pięknie i prawie idealnie....

27 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Paula1234Balt
    2 sty 2024

Aleksandra874875 też jestem ciekawa jak to wygląda finalnie. Wyrównały się? Ogólnie na zdjęciu wyglądają bardzo ładnie i natuirlanie ale rozumiem, gdyż też mam również jedną pierś wyżej, cięcie również. Lekarz mówi, że trzeba patrzeć na brodawki czy są równo i że mam lekką asymetrię klatki oraz barku. Być może. Ale również się tym lekko stresuję. Poza tym po 2 miesiącach piersi wydają mi się bardzo nabrzmiałe, brodawki sterczące, żałuję, że nie wzięłam mniejszych. Mam 295 średni profil, startowałam zupełnie od zera.

• Anonim
    Sandinawa
    4 wrz 2023

Aleksandra874875 i jak się czujesz teraz? Piersi się wyrównały, przeprowadziłas korektę?

• Anonim
    louise
    3 sie 2023

Czy piersi sie ulozyly czy juz tak zostalo? mam identycznie 6 tygodni po operacji

• Anonim

Anonim

9 maj 2021

Aleksandra i Tiril u mnie podobny efekt. Jestem 2 miesiące po operacji i na pierwszy rzut oka wszystko wygląda dobrze, ale po chwili widać, że lewa jest niżej i jest większa od prawej, która jest wyżej. Asymetrię widać nawet po cięciach 😔 Chciałam o tym porozmawiać z lekarzem, ale widzę, że raczej odmawiają korekty w takich przypadkach. Moim zdaniem już nic się nie zmieni. Moje piersi są już miękkie, ruszają, się we wszystkie strony. Nic mnie nie boli i nie ciągnie, więc chyba się zagoiło i ułożyło 😔

• Anonim
    WiktoriaGrzybowska
    6 maj 2021

A co chciałaś poprawiać?

• Anonim
    Tiril215
    27 kwi 2021

Aleksandra, jak Twoje piersi wyglądają teraz? Mam bardzo podobny efekt do Twojego. Właśnie minęło pół roku po operacji i piersi już raczej się nie zmienią. Mniejsza pierś była mniejsza przed zabiegiem, ale nie tak. Lekarz powiedział po operacji, że mam małą asymetrię klatki i implant nieco się zapada, stąd wydaje się, że pierś jest mniejsza. Mnie się też tak wydaje, tylko nie wiem dlaczego lekarz nie zauważył tego podczas konsultacji i nie zaproponował ciut większego implantu...

• Anonim
    Aleksandra874875
    29 kwi 2020

U mnie 13 tydzień i nadal kiepsko. Nie zmieniły się nic A lekarz nie chce zrobić korekty 😭

• Anonim
    Youlana
    19 kwi 2020

U mnie odwrotnie , lewa jest większa i jest wyżej. Jestem 10 tyg po operacji i wątpię żeby to się jeszcze wyrównało :( piersi sa już bardzo miękkie

• Anonim
    insomnia
    Użytkownik wyróżniony
    18 kwi 2020

Zgadzam się z przedmówczyniami - jest bardzo dobrze. Ja również jestem 8 tyg po, prawa pierś jest zauważalnie większa i jest wyżej niż lewa. Czuję, że mięśnie jeszcze trzymają. Jeśli po pół roku nadal będzie taka różnica, zacznę się martwić, póki co czekam spokojnie.

• Anonim
    Kaja480
    Użytkownik wyróżniony
    18 kwi 2020

Piersi ladne , nie wiem naprawde co widzisz nie tak . Trzeba czasu i cierpliwosci . Ja jestem 6 tyg po i tez mam jedna piers nizej ale u mnie to widac a u Cb nie . Wiec nie panikuj i czekaj cierpliwie i bedzie ok
    Pozdrawiam

• Anonim
    roza900405
    Użytkownik wyróżniony
    18 kwi 2020

Hej
    Myślę że"znajoma" poprostu Ci zazdrości!
    Może i ciut jedna jest wyżej,ale to dopiero 8 tyg.
    Uważam że są piękne.
    Ja również mam mieć mentor okrągłe 300,ale dopiero na jesień.
    Pozdrawiam:)

• Anonim
    Paulitta579988
    Użytkownik wyróżniony
    25 mar 2020

To by się zgadzało ;)
    Zastanawia mnie jedynie czy jest możliwe , że jeden mięsień trzyma dłużej w tej lewej piersi i stąd tak jakby czuję wręcz od czasu do czasu przy jakimś ruchu ten implant klatce piersiowej , takie po prostu "głupie" uczucie

• Anonim
    Aleksandra874875
    25 mar 2020

A dokładnie że jak negatywnie będę pisać to mogą upublicznic mój wizerunek

• Anonim
    Aleksandra874875
    25 mar 2020

Ja we Wrocławiu ale w umowie mam ze nie mogę w internetach ujawniać kliniki i lekarza....ale to znana postać, nawet jako specjalista w tv występuję ... Nie jestem pewna że to zapis zgodny z prawem

• Anonim
    Aleksandra874875
    25 mar 2020

Ja się nie znam ale przed zabiegiem operator mówił że jak skóra jest cienka to brzegi implantu mogą być wyczuwalne,
    Mówił też że gorące się blizny mogą ciągnąć ale raczej od dołu

• Anonim
    Justa892957
    25 mar 2020

Jak na mój gust bardzo fajnie wyglądasz, generalnie efekty ostateczne wymagają czasu. Ja po operacji plastyki ud też miałam wrażenie że coś jest nie tak - w koncu taka ingerencja to spora zmiana, ale gdy mogłam ubrac wymarzone jeansy byłam zachwycona! Mnie operował dr Boligłowa, a Ty gdzie robiłaś biust?

• Anonim
    Paulitta579988
    Użytkownik wyróżniony
    25 mar 2020

A czy któraś z Was miała może taki objaw, że wyczuwa brzeg implantu pod skórą w górnym biegunie piersi?
    Jestem prawie 7 tydzień po OP i trochę mnie to niepokoi bo o ile lewa pierś jest ok, skóra ładnie przykrywa implant to w lewej jak mocniej dotykam czy podnoszę rękę do góry to wyczuwam właśnie na górze od strony mostka brzeg implanta i nie wiem czy to dlatego , że mięsień mi tam nie puścił jeszcze tak jak powinien?
    Czasami odczuwam takie jakby ciągnięcie/blokadę w tej okolicy, nie wiem jak to nazwać...
    Piersi nie bolą, są takiej samej wielkości..
    Prawą już odczuwam jak swoją a ta lewa taka jakby jeszcze lekko spięta w ruchach była tu od góry...
    Czy któraś z Was miała może coś podobnego ?
    Bo się obawiam o co chodzi....

• Anonim
    Paulitta579988
    Użytkownik wyróżniony
    25 mar 2020

Tak jak dziewczyny piszą, jeszcze wszystko się układa więc minimalne różnice mogą występować, ale nie masz co się stresować na zapas bo wszystko się z czasem wyrówna :)
    Piersi wyglądają bardzo ładnie :)

• Anonim
    Aleksandra874875
    24 mar 2020

Na tym foto lepiej widać jak różne są od dołu.
    Po zabiegu lekarz mówił że po 6 tyg będzie widać efekt, masz rację że się stresuje i martwię. Wcześniej operator nic nie mówił że coś będzie krzywo z takiego czy innego powodu więc jestem poprostu zdziwiona efektem

• Anonim
    Keynaa
    24 mar 2020

Zawsze tak jest przez pierwsze tygodnie ze w jednej piersi mięsień może trzymać bardziej w drugiej mniej, myśle ze 90% z nas ma na początku Krzywe piersi a koleżanka jak się nie zna to niech się nie wypowiada i nie sieje paniki bo tylko się tym stresujesz. Oceniaj efekt co najmniej po 3 miesiącach jak się ułożą.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać