Witam, poważnie rozważam operację powiększenia piersi. Szukam specjalistów z Wrocławia. Przeglądam różne fora na ten temat, opinie. Chciałabym się umówić na konsultację. Czy możecie mi polecić dobrego lekarza? Mam 169 cm wzrostu, ważę 54-55 kg, piersi mam równe lecz bardzo małe, karmiłam 2 razy, ale wiele lat temu i nie mam obwisłych piersi, rozm obecnie 75 A.
Witam miałam przyjemność być operowana przez Pana Doktora Marka Węgrzyna. Zadowolenie 100% WSPANIAŁY DOKTOR SPEŁNIŁ MOJE MARZENIE. Pan Doktor podarował mi nowe piersi PIĘKNE PIERSI. Dziękuję Bardzo:-) Opieka i Panie pielęgniarki CUDOWNE !!!! Jestem świeżo po operacji co prawda dochodzę do siebie ale w pełni POLECAM CAŁY ZESPÓŁ !!!!!!!
Implanty tylko jestem bardzo szczesliwa?kochana ty juz też zaraz będziesz szczesliwa?
Jak się czujesz :-) jesteś zadowolona ? Miałaś podniesienie piersi samo ?? Czy z implantem . Ja w ten czwartek mam zabieg .
Tak juz 5 tygodni bo termin mialam przyspieszony
Witam jesteś już po zabiegu ?pozdrawiam:-)
Może poczekaj i tak tydzień przed powrotem do pracy idź do sklepu gdzie Cię zmierza i odbiorą albo jak zejdzie opuchlizna zmierz się pod biustem i w biuście i dobierz rozmiar według tabeli rozmiarów
No i w sumie to jeszcze mam problem z rozmiarem, jaki zamówić?
Dzięki?
Ja mam ten i jestem bardzo zadowolona ***
Lub możesz na stronie producenta kupić ten co masz po operacji ale bez pasa ****
Myśle że ten z triumph więcej wynosisz później.
, Antybiotyk biorę i ketanol też, czuję jak przestaje działać. Stanik też szukałam, coś tam znalazłam. Mam jeszcze trochę czasu zanim wrócę do pracy, więc coś wynajdę, dzięki śliczne.
To już tydzien będzie w poniedziałek jak to lecj?a masz jeszcze antybiotyk szukalam wczoraj tego stanika dla ciebie ale nic fajnego nie ma ponoc w decatlonie sa?
Niestety nic się nie zmienia...ale w poniedziałek minie dopiero tydzień, więc czego oczekiwać. Wytrzymam.
Czesc kochana jak sie dziś czujesz
Pewnie że będzie lepiej odpoczywaj a mysle że stanik sportowy zda egzamin a w domku I do spania będziesz zakladac ten co teraz masz odpoczywaj jak najwiecej
Myślę, ze będzie dużo lepiej niż bylo, a to już sukces. Ale do pracy wrócę po ok 4 tyg od operacji i muszę kupić jakiś zastępczy stanik do pracy tylko. Ten co mam będzie za bardzo się odznaczał. Nie chcę też sobie narobić, więc muszę coś wymyślić.
Slonce może stanik sportowy za te 6 tygodni mysle że będziesz mogla taki miec ja też czekam żeby sobie taki kupić bo ja też mam ten pas ale jeszcze tylko10dni I moge go zdjac?a zobaczysz jak to zleci I jak slicznie będziesz wygladac ??
Dzięki bardzo, teraz muszę dać radę. Ale jestem osobą dość aktywną i już brakuje mi wyjść, pracy itp. Do pracy za szybko nie wrócę, bo musiałabym podnosić ręce, czasem coś dźwignąć, więc mija się z celem, narobiłabym sobie. No i nie wiem jak ukryć pod bluzką stanik z pasem ściągającym ( w ciągu tych 6 tygodni i tak muszę wrócić). Może gdzieś można taki ściągający zamówić, ale taki co wygląda jak normalny...
Czesc sloneczko rozumie cie jeszcze Troche szybko minie plecy I wstanie z luzka to masakra ale z dnia na dzień będzie lepiej ?damy rade bo silne babeczki z nas????
Myślę, że już nie jest tak źle jak było, ale ketanol jeszcze potrzebny. Stanik mam ze ściąganym pasem od góry, wszystko mnie ściska. Mam nadzieję, że dam radę przez te jeszcze 5 tygodni. Spanie też przerąbane na plecach, kręcę się trochę. Chciałabym wiedzieć kiedy ten ból mija tak żeby nie brać leków.
Zadowolona szczesliwa a Ty jak dziś się czujesz
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.