Cześć dziewczyny. W ostatnim czasie zdecydowałam się na powiększanie biustu. Sporo już czytałam na ten temat wiec wiem jak mniej więcej przebiega operacja, co się dzieje po itd. Natomiast chciałabym abyście poleciły mi lekarzy, u których wykonywalyscie operacje. Często czytając o powiększaniu piersi napotykam się na operacje w Czechach lub w Turcji. Co o tym myślicie ? Pomijając fakt, iż może wyjść troszkę taniej to jak wasze odczucia. Może jest ktoś kto wlasnie za granica poddał się takiej operacji? Jak to dokaldnie wyglada. Ja co prawda jestem z województwa mazowieckiego natomiast nie ma problemu, abym pojechała nawet na drugi koniec Polski albo za granice, żeby wykonać operacje. Doradźcie mi proszę i przede wszytkim polećcie lekarzy, u których wykonywalyscie operacje. A może któraś z was zdecydowanie odradza któregoś lekarza lub klinikę. Liczę na wasza pomoc.
O kurczę to faktycznie termin dość odległy ale dziękuje za polecenie. Poczytam o tej Pani dr. A powiedz proszę jaki będzie koszt operacji ?
Witaj. Ja mieszkam w Olsztynie i również się zdecydowałam na operacje powiększenia piersi. Długo szukałam aż znalazłam perełkę czyli dr Wilczyńską a przyjmuje ona we Wrocławiu.
Przekonała mnie podejściem do pacjenta oraz doświadczeniem. Warto było czekać na wizytę ale jestem przekonana, iż będzie warto.
Startuje z A75 a zabieg będę miała dopiero 9 września z uwagi na wyjazdy urlopowe w pierwszej połowie roku :)
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.