Klinika Kolasiński- powiększanie piersi. Polecacie?

Anonim
Noe1ia
Wrocław · Utworzono: 26 paź 2024 · Ostatnia odpowiedź 27 paź 2024

Cześć dziewczyny! Od dłuższego czasu zastanawiam się nad powiększeniem piersi, przeglądałam strony różnych klinik i najbardziej zainteresowała mnie Klinika Kolasiński. Może któraś powiększała tam piersi? Jeśli tak, to polecacie czy nie? Z chęcią poczytam wasze historie, możecie też się pochwalić zdjęciami po operacji! I jeszcze jedno pytanie- czy znacie cennik doktora? Bo na stronce kliniki niestety nie ma cennika operacji

2 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    27 paź 2024

Ale gdy szukałam opinii na temat tej kliniki Kolasiński to gdzieś natknęłam się na bardzo dobre recenzje dziewczyn, które robiły u dr Kolendy i ona chyba brała 300 zł za wizytę.
    Ja akurat na wizyty chodziłam do samego Kolasińskiego, bo jego piersi bardziej mi podchodziły.
    Ale finalnie zrobiłam w innej klinice.

• Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    27 paź 2024

Ja byłam tam na konsultacji, wycenili mi na 25.000, bo miałam wymianę po 15 latach, ale nie zdecydowałam się zrobić u nich, bo najpierw kazali mi robić USG piersi, żeby ocenić stan implantów, które miałam, co oczywiście zrobiłam, ale gdy im to dostarczyłam to znowu kazali mi zrobić rezonans magnetyczny, żeby niby wiedzieć,cxzy implanty nie są uszkodzone, choć na USG był wyraźny zapis lekarza, że implanty bez uszkodzeń i pęknięć.
    Zrobiłam ten rezonans to znowu w wywiadzie, gdy powiedziałam, że siostra ma chorobę autoimmunologiczną, znowu stwierdzili, że muszę zrobić badania, czy ja tego nie mam. Wyszło, że nie mam to stwierdzili, że mogę jednak kiedyś dostać jakieś autoimmunologii.
    U tak za każdą wizytę po 400 zł, więc stwierdziłam, że zaraz to 25.000 to będą same wizyty.
    Poszłam do innej kliniki, gdzie wystarczyło im USG piersi - lekarz stwierdził, że to jest wystarczające i przecież na tym ma cały obraz stanu implantów.
    Operacje miałam tydzień później.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać