Witam , jestem 9 tygodnie po operacji powiekszenia biustu implantami anatomicznymi mentor 300, czuje ciagle duzy dyskomfort w zyciu codziennym, uwazam ze piersi nie sa symetryczne jak sie spodziewalam, do tego po 7 tyg pojawily sie faaldy wyczuwalne i teraz tez widoczne, duzo schudlam i stracilam mase miesniowa, bylam osoba bardzo wysportowana przed, szczerze mowiac jestem zaniepokojona czy bede zadowolona z efektu, nie wiem jak dllugo mam jeszcze czekac na wymarzony efekt i powrot do zycia normalnego, wizyta kontrolna za 3-4 tyg, chirurg kaze czekac narazie, a ja juz zle spie w nocy
Doskwiera jeszcze, mięśnie mi się napinają jak mam zdenerwowanie i bolą mnie barki. ? Więc nie wiem pewnie powinnam zapisać się na sport
Izabela jak obecnie wyglądają twoje piersi? Czy się wyrownaly i już nic ci nie doskwiera?
Bo codziennie je masuje jeszcze
U Ciebie w ogóle blizn nie widać. Super!
To do mnie pytanie, bo przeoczyłam chyba? Sorki
Izabela uważam że masz piękne piersi. Powiem Ci że jeszcze przed operacją Twoje piersi uważałam za wzorcowe-takie jakie chciałam mieć:) powiedz proszę jaki teraz nosisz rozmiar stanika?
Dzięki, tak naprawdę to dopiero teraz po 8-9 miesiącach mi się podobają, mięsień piersiowy nadal jak mam stres się napina i twardnieje. Nie wiem jak dziewczyny inne mają że tak szybko wracają do formy z tego co piszą
Również uważam że są bardzo ładne
Wow ale duże! Super. Mam tylko pytanie, czy przed operacja też miałaś widoczne tak żyłki na biuście? Ja planuje z czasem wymienić implanty na większe, możesz zdradzić jakie masz wymiary? Bo efekt świetny!
Bardzo nisko sutki opadly. ile ml to jest implantu?
Piękne piersi. Z jakiego rozmiaru Pani startowała? I ile miała Pani pod biustem?
Dzień dobry,
Bardzo dziękuję za odpowiedź Doktorze. Proszę mi powiedzieć jaki byłby to koszt, gdzie byłoby cięcie i blizna oraz jak długo dochodzi się do Siebie po zabiegu.
Pozdrawiam
Dzień dobry.
Dziękuję za zdjęcia.
Prawdopodobnie jest to wada wrodzona jednej piersi - pierś tubularna lub bulwiasta. Przyczyną takiego stanu najczęściej jest pierścień włóknisty wokół otoczki, operacja polega na jego rozluźnieniu - przecięciu.
Pozdrawiam serdecznie.
Dr Bartłomiej Zoń, Specjalista Chirurgii Plastycznej, Specjalista Chirurgii Ogólnej
Witam Doktorze,
Chciałabym zapytać, co mogę zrobić, aby zniwelować ten problem. Myślałam, że się przyzwyczaje, ale niestety bardzo mi to przeszkadza. Jestem w stanie do Pana przyjechać, ale najpierw chciałabym się dowiedzieć o technice naprawy tego problemu. Wysyłam zdjecie. Termin operacji 21 sierpnia br. Jestem. Zdeterminowana to naprawić. W życiu codziennym aż tak bardo nie jest to Widoczne
Pozdrawiam serdecznie.
Izuś, zrób zdjęcie tego, co Ci przeszkadza, wyślij priv
Ja mam podobnie, też mi coś przeszkadza, że prawa trochę inna od lewej u mnie, twoje na tym zdjęciu wyglądają super
Są bardzo ładne. Zaakceptuj, pokochaj, ciesz się nimi!!!!
Dziękuję, a jak twoje aktualnie?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.