witam jestem po zabiegu powiekszania biustu prosze mi powiedziec kiedy oge spac na boku ???? zabieg miałam 2017.02.14
ból pleców spowodowany jest m.inn długotrwałym leżeniem na nich/ na płasko. proponuję w ciągu dnia spacer, ogólnie delikatny ruch. zauważysz szybko poprawę :)
Hej, ja mam również do Was pytanko jak długo po operacji odczuwalyscie ból pleców?
Pozdrawiam
Mi czasami sie przytarfi polozyc lekko na bok ;)Przez sen
Dziekuje. Pozdrawiam
Super to tak jak ja. Z tym ze ja nie czulam bolu. Juz w 4 dobie byly suche blizny. A dzis jest 15 dni i zapomnialam ze mialam operacje. Wszystko przebieglo super
Witam,
Spanie na boku jest możliwe po około 6 tygodniach.
Pozdrwiam
Dr Jerzy Chęciński
Klinika Chęciński
łącznie z op 2tyg przebywałam na urlopie. po tym czasie (z głową) robiłam w zasadzie wszystko (bez absorbujących ćwiczeń fiz/pływania/ dźwigania/mycia okien etc), po ok 3 m-ca wszystko.
stanik to wiem ze trzeba minimum 6 tyg nosic. a jak długo miałas okres rekonwalescencji????
juz rozmawiałam wczoraj z lekarzem i na bomu moge spac dzis sie wkoncu wyspałam
6tyg to minimum, ja miałam operację 09/02/16 i spać na boku (tak jak poruszać się bez stanika pooperacyjnego 24h/dobę) zaczęłam w maju.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.