Po jakim czasie u was piersi nabrały ostatecznego rozmiaru i ksztaltu? Czy od początku obydwie były równe i tak samo się zmienialy? Mialyscie wrażenie że jedna jest inna od drugiej? Jak to finalnie się skonczylo?
Ssss - jak piersi dzisiaj. Czy wyrównały się?
Narazie wolę nie pisać u kogo. Poczekam na efekt do 3 miesięcy.
Ja jestem 2lata po operacji wszystko było ok do czasu!w mri piersi wyszło że mam uszkodzony implant i muszę wymienić.Może to i lepiej bo mam wkładki Allergan z powłoką teksturowana które właśnie wycofali z rynku ze względu na powstawanie anaplastycznego chłoniaka wielokomórkowego.U kogo byłaś operowana?
Szwy mam rozpuszczalne.Implanty mentor. A może w odpowiedzi na moje pytania odpiszesz jak było u Ciebie?
Czyli za parę dni masz zdjęcie szwów dopytaj o wszystko swojego lekarza operatora. A jakiej firmy masz wkładki i jeśli można wiedzieć to kto Cię operował?
Cięcie pod piersią. Implant włożony pod mięsień. Jestem 10 dni po operacji. Chodzę w staniku pooperacyjnym bez pasa. Jedna pierś ma fajny zgrabny kształt A druga bardziej boli i jest jakaś nieksztaltna większa trochę i taka jakby rozlana przy mostku.
Na ostateczny wynik wyglądu piersi trzeba czekać do około pół roku.Na początku po operacji piersi są twarde opuchnięte zasiniaczone są nierówności fałdy. specjalny stanik z pasem trzeba nosić przez półtora miesiąca aby implanty ułożyły sie na swoje miejsce.Dopiero po czasie to wszystko się zmienia i stają się idealne. Trochę cierpliwości. A jaką metodą miałaś wykonywane? Cięcie pod pachą czy tylko powiększenie z cięciem w fałdzie pod piersiowym czy powiększanie z mastopeksja czyli cięcie tak zwana kotwica? Ile czasu jesteś po operacji?
Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.