Jedna pierś wyżej czy to źle ?

Anonim
Aza1
Białystok · Utworzono: 13 gru 2024 · Ostatnia odpowiedź 21 gru 2024

Witam serdecznie,chcę zapytać o to czy jedna pierś jest wyżej dlatego że implant poszedł do góry czy to opuchlizna jest większa? Dwa dni po operacji ..czuje też skurcze w piersiach.implanty motivia 420

5 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    21 gru 2024
    Najlepszy komentarz

Ale jak będziesz nosić pas i nie minęły jeszcze 3 miesiące od operacji to pas zadziała jak należy.

• Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    21 gru 2024

Pas należy nosić od samego początku, od operacji już, bo wtedy piersi rozpoczynają proces gojenia i osadzania.
    W klinikach nie wszystko mówią wprost, bo chyba myślą, że zanim ktoś przyszedł na operację to wszystko już wie a tak nie jest.
    Ich interesuje tylko Twoja kasa i nic poza tym.

• Anonim
    Aza1
    15 gru 2024

Mam taki pas tylko nikt mi nie powiedział w klinice czy już go zakładać .W czwartek dopiero mam wizytę kontrolną.Piers na dole jest jakby pusta.implant poszedł do góry i martwię się czy wogole zejdzie

• Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    14 gru 2024

Powinnaś mieć taki pas uciskający nad piersi. On obniża piersi, żeby nie wchodziły pod szyję.
    Ja dostałam taki pas w klinice razem ze stanikiem pooperacyjnym.
    Pas nosiłam 6 tygodni i piersi ładnie zeszły na odpowiedni poziom.

• Anonim
    DesireGTI
    14 gru 2024

Pod mięsień ? Ja pojutrze mam 2 miesiące po operacji a jeszcze jest różnica jeden wyżej niż drugi a pierwszy efekt ma być po 6 miesiącach więc czekam

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać