Jazda autem po operacji biustu

Anonim
Smerfetka
Mielec · Utworzono: 26 sie 2024 · Ostatnia odpowiedź 27 sie 2024

Cześć. Dziewczyny po jakim czasie prowadzilyscie samochód po operacji biustu? Czy jest to możliwe po tygodniu np jakiś krótki przejazd na zakupy? Martwię się kto będzie odwoził tak dlugo dzieci do szkoły i nurtuje mnie to pytanie.

3 komentarze

Reklama
  • Anonim
    KlaudiaCiesielska
    27 sie 2024

To zależy 😉 koleżanka niżej miała pod mięsień, ja miałam pod powięź, boli zero od dnia operacji, dyskomfort może kilka dni, po tygodniu jeździłam- za zgodą operatora na krótkie dystanse/ 5km do pracy. Było zupełnie ok.

• Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    26 sie 2024

Ogólnie lekarze zalecają po upływie minimum dwóch tygodni prowadzenie auta.

• Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    26 sie 2024

Ja jestem 10 dni po operacji powiększania piersi i mimo, że każdy ruch wymagający użycia mięśni, po prostu jest ogromnym dyskomfortem to niestety muszę jakoś jeździć do pracy a nie mam auta w automacie. Jechałam dziś pierwszy raz i serio, chyba za wcześnie na to.
    Od jutra jeżdżę do pracy z koleżanką, bo nie chce napinać mięśni niepotrzebnie, żeby czegoś nie popsuć.
    Natomiast jeśli masz automat do nie widzę przeszkód.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać