Hey dziewczyny!!! Stoję przed ważna decyzją i potrzebuję waszej pomocy a zarazem porady. Poszukuję dobrego specjalisty do wykonania zabiegu powiększenia piersi z Łodzi. U kogo robiliście swoję piersi??? Kogo możecie śmiało polecić??? Liczę na wasze wsparcie i pomoc...
Pozdrawiam
Przeważnie na implantach Nagor. Ale można zamówić mentor/motiva tylko jakaś zaliczkę wtedy biorą.
Aga853974 dzięki wielkie za info.
Dzwoniłam wczoraj, by umówić się na konsultację, ale profesor dopiero po 14/10 zacznie prowadzić zapisy na konsultacje na kolejny kwartał.
A ostatnie pytanie, na jakich implantach pracuje profesor???
WioletaTD - ja osobiście nie mam żadnych uwag. Ja zadawałam pytania od odpowiadał wszystko mi wytłumaczył. Implanty przymierzałam z 30 minut taka nie zdecydowana byłam :p Miałam jedna konsultacje i odrazu mówiłam ze chce się zapisać na operacje bo jestem zdecydowana na 100 %
Ola898474 Pani dr. Żukowskiej nie biorę pod uwagę.
Jeżeli już to ewentualnie:
Dr n. med. Paweł Pisera
dr n. med. Tomasz Zieliński
Aga853974 a możesz mi jeszcze napisać jak samo podejście lekarza?
Czy masz jakieś uwagi?
Ponoć dr Żukowska z Łodzi robi bardzo ładne piersi. Ma dużo dobrych opinii
WioletaTD - konsultację miałam 30 września, czekałam na nią 3 tygodnie. Zabieg mam 9 grudnia. Koszt operacji 15 tys...
Hey Aga853974 czytałam o nimi i w sumie również rozpatruje jego osobę.
Czy możesz napisać coś więcej?
Kiedy miałaś konsultacje jaki koszt i ile czekałaś?
I ile trzeba czekać od konsultacji do zabiegu?
Jaki koszt zabiegu?
Tak wiem dużo pytań ale z góry dziękuję za odpowiedź 😁
Ja będę miała robione w grudniu u dr. Witmanowskiego w Bydgoszczy
Naprawdę żadna z dziewczyn nie robiła piersi w Łodzi?
To ewentualnie Bydgoszcz?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.