17.03 mam zabieg powiększania piersi, zależy mi na mega sztucznym efekcie, nie podobają mi się naturalne piersi. Do wyboru mam nagor i mentor 600 lub 800 ml, profil wysoki. Który da najlepszy efekt? Dość twarde i takie, które się nie będą przesuwały niezależnie od położenia. Oczekuje takiego efektu jak na zdjęciach.

Hej
Mozesz mi podeslac fotki z 755 ml i jakiej firmy masz? Z gory dzieki ?
dziękuję. czekamy na zdjęcia twoich

Pokażesz ?? ??

Są piękne !!! Naprawdę , kształtne i podniesione ... ale dla mnie o 2 rozmiary za małe ?
Hej ? mogłabyś podesłać fotkę jak Twoje piersi wyglądają z implantami 755ml? ?
anonymous5967596
Ja wymieniłam z 400 na 755 xtra push up Piersi są duże ale nie wielkie takie jak na zdjęciu to myślę że dobrze ponad tysiąc ?ale nie wiem czy w polsce ktoś podejmie się takiej operacji ?Takimi implantami
zdjęcia moich 550 ml
jak chcesz twarde implanty to tylko nagor. nosiłam nagory 11 lat .w listopadzie ubiegłe roku wymieniłam na motiva Rcs 550 ml . jak chcesz sztuczny efekt to weź 800 ml tylko pamiętaj im większy implant tym szybciej grawitacja je dopadnie i efekt może być bardzo słaby za kilka lat

I od razu z 340 chcesz przeskoczyć na nawet 800? ? Nieźle...

W tej chwili mam włożone 340 ml i nie widać żadnego efektu . Przed zabiegiem miałam D - tylko , ze puste w środku . Teraz mam D lekko wypełnione . Nie jestem zadowolona ?

No to jesteś odważna, myślisz że nie będą ci przeszkadzać i kręgosłup wytrzyma obciążenie?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.