17.03 mam zabieg powiększania piersi, zależy mi na mega sztucznym efekcie, nie podobają mi się naturalne piersi. Do wyboru mam nagor i mentor 600 lub 800 ml, profil wysoki. Który da najlepszy efekt? Dość twarde i takie, które się nie będą przesuwały niezależnie od położenia. Oczekuje takiego efektu jak na zdjęciach.
Hej
Mozesz mi podeslac fotki z 755 ml i jakiej firmy masz? Z gory dzieki ?
dziękuję. czekamy na zdjęcia twoich
Pokażesz ?? ??
Są piękne !!! Naprawdę , kształtne i podniesione ... ale dla mnie o 2 rozmiary za małe ?
Hej ? mogłabyś podesłać fotkę jak Twoje piersi wyglądają z implantami 755ml? ?
anonymous5967596
Ja wymieniłam z 400 na 755 xtra push up Piersi są duże ale nie wielkie takie jak na zdjęciu to myślę że dobrze ponad tysiąc ?ale nie wiem czy w polsce ktoś podejmie się takiej operacji ?Takimi implantami
jak chcesz twarde implanty to tylko nagor. nosiłam nagory 11 lat .w listopadzie ubiegłe roku wymieniłam na motiva Rcs 550 ml . jak chcesz sztuczny efekt to weź 800 ml tylko pamiętaj im większy implant tym szybciej grawitacja je dopadnie i efekt może być bardzo słaby za kilka lat
I od razu z 340 chcesz przeskoczyć na nawet 800? ? Nieźle...
W tej chwili mam włożone 340 ml i nie widać żadnego efektu . Przed zabiegiem miałam D - tylko , ze puste w środku . Teraz mam D lekko wypełnione . Nie jestem zadowolona ?
No to jesteś odważna, myślisz że nie będą ci przeszkadzać i kręgosłup wytrzyma obciążenie?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.