Jakich lekarzy polecacie Warszawa ? Chodzi o taki efekt naturalniejszy Żeby nie były daleko od siebie, nie odstawały mocno Mam 75A wzrost 164cm waga 55 kg
dr.Artur Broma klinika Metamorfozis w Warszawie implanty Motiva RSC 550 ml. mam 170 cm wzrostu 55kg A pod biustem 75 cm.
Polecam klinikę w Pradze. Są bezpośrednie loty z Warszawy. Świetny specjalista polskiego pochodzą Lek med Roman Kufa. Organizuje wyjazdy medyczne , zapraszam zadzwoń: 602586978 Marta
Ja polecam Klinikę w Pradze , są loty z Warszawy. Tam operuje wspaniały chirurg polskiego pochodzenia dr. Roman Kufa. Zajmuje się organizacja wyjazdów medycznych, zapraszam na bezpłatną konsultację. Tak.***********.
Pod biustem 78, miseczka jakieś A, nie zupełne zero, ale też ne było się czym chwalić. Chętnie bym zamieściła zdjęcia, ale jeszcze nie wyglądam przesadnie reprezentacyjnie, mięśnie jeszcze nie puściły, i o ile na żywo piersi wyglądają nieźle, to na zdjęciach bardziej widać asymetrię i jeszcze wyglądają mało naturalnie, ale to się z każdym tygodniem zmienia. Mogę podesłać na priv.
Ja operacje miałam u dr Bartłomieja Zonia w Warszawie i jestem bardzo zadowolona. Już na konsultacji lekarz poświecił mi bardzo dużo czasu i teraz po operacji tez nie ma problemu z kontaktem mimo ciężkiej sytuacji. Efekt przeszedł moje oczekiwania, a biust od razu ładnie wyglądał, równy i bez zasinień. Szczerze polecam. Mam podobne wymiary wzrost 164 cm waga 52 kg pod biustem 70, dobrany implant Motiva Round Full 355cc. Osobiście uważam ze są idealnie dobrane i cieszę się ze zaufałam lekarzowi, bo po przeczytaniu forum już po konsultacji chciałam zmienić na większe, żeby nie żałować wyboru. Naturalny efekt osiągniesz implantami Motiva Ergonomix. Pozdrawiam
Ma pani jakieś zdj przed i po operacji ? I jaki rozmiar pani miała przed?
Tak te zdj po niżej to takie jakie bym
Chciała mieć
Ma pani jakieś zdj przed i po operacji ? I jaki rozmiar pani miała przed ?
Ale jesteś pewna, ze chcesz naturalny efekt? To oznacza, że nie będziesz miała ładnie wypełnionego dekoltu i pewnie będziesz musiała czymś sobie je podnosić.
Implanty Motiva Ergonomix demi (być może mini też, ale nie mam pewności) dają naturalny efekt, pierś najbardziej kształtem przypomina naturalny kształt piersi. Motivy do tego są bardzo miękkie, zbliżone konsystencją do prawdziwych piersi. W Warszawie opersuje prof. Paweł Szychta, którego bardzo polecam, po operacji czułam się doskonale i cała rekonwalescencja przebiegła łagodnie. Zbliżył mi piersi do siebie, a implant mam raczej z tych mniejszych, 340ml (i tak jak większość tu, żałuję, ze nie wzięłam większych, ale tylko dlatego, że moja sylwetka nadal nie jest tak proporcjonalna jak bym chciała).
Najlepiej by było, gdybyś znalazła jakieś zdjęcia piersi, które się Tobie podobają, bo może się okazać, że masz na myśli coś zupełnie innego niż lekarz. To załączone zdjęcie jest poglądowe? Takie byś chciała? Jeśli tak, to raczej nie będzie to implant anatomiczny, a okrągły, tylko mniejszy. Ale jak mówię, przygotuj się dobrze do wizyty, czytaj, oglądaj, sprecyzuj dobrze swoje oczekiwania, a efekt Cię wtedy zadowoli.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.