Jaki stanik 10 tygodni po operacji?

Anonim
Kunegunda
Szczecin · Utworzono: 21 lis 2021 · Ostatnia odpowiedź 25 lis 2021

Witam, jestem 10 tygodni po operacji biustu powiększanie implantami okrągłymi, nadal wydaje mi się, że są za duże niestety. Włożono implanty 275 ml HP. Czy one trochę jeszcze się zmienią, zmaleją? Polecicie mi jakiś stanik, który pod bluzką wygląda ładnie i jednoczenie podtrzymuje biust? Pomocy, mam zrobiony biust, a nie czuję się z nim fajnie.

10 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    aesjk
    Użytkownik wyróżniony
    25 lis 2021

Również polecam Intimissimi Lara :) fajnie trzyma, delikatnie modeluje, bardzo wygodny. Taki trochę jak te pooperacyjne :) Po dwóch mcach kupiłam sobie takie dwa.

• Anonim
    AgnieszkaSkrobek
    Użytkownik wyróżniony
    25 lis 2021

izabelaaaa
    Ja miałam cięcie pachowe i od razu po operacji w szpitalu już miałam ten na sobie, gdy się obudziłam, więc jest bardzo dobry.

• Anonim
    izabelaaaa
    24 lis 2021

AgnieszkaSkrobek, myślisz, że ten biustonosz Spacer Virginia model 17871 byłby dobry na 5 tygodoni po operacji czy lepiej osobiście pójść, żeby mnie wymierzyli? Podoba mi się on, a doktor pozwolił kupić drugi na wymianę już, nawet w sumie zalecał, a swój operacyjny mam też z fiszbinami. (Cięcie pachowe)

• Anonim
    NinaM
    23 lis 2021

Kunegunda - ja po zdjęciu w życiu nie oceniłabym jaki rozmiar :D Rozmiarówka wypada standardowo, ja mam w biuście 92-93cm, pod biustem 73 i rozmiar 75C leży idealnie :) Będziesz zadowolona na pewno.

• Anonim
    Kunegunda
    23 lis 2021

To muszę podjechać do sklepu stacjonarnego, NinaM, żeby rozmiar zobaczyć, jaki będzie pasował. Oby dwa modele polecasz? A jak one wypadają rozmiarowo?

• Anonim
    NinaM
    23 lis 2021
    Najlepszy komentarz

A jakie ma to znaczenie, jak wygląda biust autorki postu? Nic nie musi wstawiać, jeśli nie chce, a polecić mogę Intimissimi biustonosz bezszwowy z kategorii natural fit - polecam modele bawełniane Lara, Greta i ten z mikrofibry, jeśli nie zależy Ci na ozdobnym biustonoszu. Naprawdę warte są uwagi. Bardzo wygodne w noszeniu i super trzymają biust.

• Anonim
    AgnieszkaSkrobek
    Użytkownik wyróżniony
    23 lis 2021

Polecam biustonosz Spacer Virginia model 17871, mega wygodny i wszystko ładnie zbiera

• Anonim
    AgnieszkaSkrobek
    Użytkownik wyróżniony
    23 lis 2021

Po pół roku zmniejszą się. A o roku sama zauważysz, że zmalały po biustonoszu.

• Anonim
    martabarska
    Użytkownik wyróżniony
    22 lis 2021

Cześć, zgadzam się z Anadzoana, pomożemy, tylko musisz je pokazać 😉

• Anonim
    Anadzoana
    Użytkownik wyróżniony
    21 lis 2021

Jakie miałaś wyjściowe? :) Implant sam w sobie nie jest duży :) Może podzielisz się zdjęciami ?

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać