80 cm pod biustem! Ma któraą z Was zbliżony wymiar? Proszę o zdjęcia i wielkość implantu.
W piątek miałam zabieg, również mam 550 ml waga 64kg wzrost 165 i zastanawiam się jaki będzie to rozmiar
Ja mam 75 cm pod biustem, 171 cm i 54 kg.
Wybraliśmy z lekarzem 325 ml średni profil Mentor, wcześniej przed OP byłam Deska Tereska, więc to było u mnie prawie max, mogłam jeszcze brać 350 ml , ale pomyślałam, że przy mojej posturze będą się już rzucać w oczy choć teraz i te jakbym miała to pewnie też bym nie narzekała ;)
No i biorąc pod uwagę, że przed OP nie miałam dosłownie NIC ;P to teraz w końcu z wymarzonym rozmiarem C (mam nadzieję, że już się nie zmniejszą, staniki z miseczką C mierzyłam po miesiącu i nadal są OK) czuję się jak normalna kobieta z kawałkiem cycka a nie jak chłop ;P
Hej jestem 2 tyg po wymianie , mam tez 485 ml i 375 ml . Moge prosic o fotke ?
Hej :)
U mnie 166 cm wzrostu , pod biustem 80 , waga 62 kg , jestem 2 tyg po wymianie implantow , mam 375 i 485 ml i jednak moglam wybrac wiecej . Pozdrawiam
Ja mam 80cm pod biustem, jestem raczej chuda, ale mam bardzo szeroką klatkę piersiową (czyli nie da się ścisnąć mocnej stanika), w biuście miałam ok 88-89 cm. Wzrost 173, waga 57. Ostatnio miałam operację, Motiva 340ml, średni profil (demi, anatomiczny). Chciałam mieć naturalny efekt, żeby nie było od razu widać, że cycki są robione, ale teraz się zastanawiam, czy jak opuchlizna zejdzie, to nie będą za małe... Teoretycznie mogłam wybrać jeszcze 425ml, ale doktor mówił, że za pół roku mogłyby znacznie opaść przy mojej figurze i braku tłuszczu. Sporo osób twierdzi, że lepiej mieć większe niż mniejsze, ale zależy co kto lubi...
Ja mam 78-79cm pod biustem, wzrost 169cm waga 62kg implant 500cc round full motiva i uważam że są idealne, tylko że u mnie było.duzo.skory po ciąży a nie chciałam liftu robić stąd tak duży implant.
Jeśli mogę doradzić to nie bierz moderate plus. Ja je mam i bardzo słabo wypełniają górę. Bierz hp.
anonymous5964507
Ale tak jeszcze mysle, że to zależy kto czego oczekuje. Mi nie zależy na szczególnie dużym biuście, ale chcę, żeby był proporcjonalny do sylwetki.
anonymous5964507
Ja mam 79cm pod biustem, rozmiar mikre A. Dwóch chirurgów, niezależnie od siebie, zaproponowało mi 300 cc.
Ja mam 78cm pod biustem, wzrost 169cm, implanty 500cc i nie są ogromne.
Tak masz rację jeden rozmiar to 160 ml,też tak twierdzę.Ja teraz przy implantach 480 CC,wysoki profil mam 80 D,ale są pięknie zrobione,myślę,że za 5 lat wymienię ale jak już pisałam nie więcej niż 600.
Tak to prawda nie jestem zadowolona w 100% z rozmiaru swojego biustu. Nie jest on może jakiś bardzo mały ale mam niedosyt ? Przypomnę, ze mam implant 425ml
Ja mam 80 pod biustem a w cyckach 91. Mam miseczke male B. OP 12.03 i wstepnie dobrany implant 300 i 325 okragly modarate plus firmy mentor. Mam 163cm i dr. mowi ze tak do 350cc moge robic ale wszystko co wieksze to bedzie rzucac sie w oczy. Mam 63kg , karmilam , mam miejsce na implant o wiekszej pojemnosci ale boje sie o plecy i zaburzenie proporcji w sylwetce. Podczas konsultacji otrzymalam info ze jeden rozmiar to +/- 160ml implanta. Oczywiscie sa to wartosci zmienne dla kazdego przypadku na ktore wplywa wiele czynnikow.
Ja sie podpinam do dziewczyn. Ja mam implant okrągły 485 ml i wydaja sie byc małe,a jak opuchlizna zejdzie to juz sie boje?
Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.
Za piec lat wymienie ale nie wiecej niz 600.Masz racje Aleksandra,455 czy 480 wszyscy mysla,ze to duzy implant a tak nie jest przy takich wymiarach.Ale jestem zadowolona.
Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.
Ja mam 80,172 lub 174 66 kg ,po operacji wymiany implantow od 10 dni.Teraz mam 480 cc mentor,i uwierz nie sa wcale olbrzymie,a jeszcze troche zejda,gdyz jest opuchlizna
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.