Witam, za tydzień poddam się operacji powiększania piersi implantami Motiva ergonomix. Chciałabym dobrać odpowiedni rozmiar biustonosza tak, aby piersi były ustabilizowane, ale żeby nie były ściśnięte nadmiernie. Zmierzyłam się pod biustem, obwód wynosi 73cm. I to jest cały problem-nie wiem czy wybrać biustonosz 70,czy 75 pod biustem. Jeden może być za ciasny, a drugi za luźny... Proszę o podpowiedź.
Dziwne ze musisz sama kupić. Ale....ja przed operacja miałam 72 pod biustem i 79 w biuście. Implant mam 325 Xtra M+ i biustonosz pooperacyjny z Lipoelastic mam 70A ?
Ja tez biustonosz we własnym zakresie kupowałam z tym ze lekarz mi powiedział jaki rozmiar mam kupić ale to było w moim zakresie niestety
szczerze dziwi mnie fakt że sama masz zakupić biustonosz! Klinika powinna ci to zapewnić w ramach operacji. Ja tak miałam 11 lat temu i 3 mc temu. Zaraz okaże się, że implanty też masz sama kupić. Ja bym już z tej kliniki zrezygnowała.
Zadzwoniła dzisiaj Pani z kliniki i pytała o wyniki, więc przy okazji zapytałam Ją o ten biustonosz. Poradziła mi że lepiej wziąć dopasowany, ale nie za ciasny. Więc już jestem spokojniejsza?
Lekarz powiedział jakiego rozmiaru się można spodziewać mniej więcej.. Rozmiar miseczki określił, jedynie pod biustem nie byłam pewna jaki rozmiar wziąć.
Jak można wymyslic samemu roxmiar
To coś jest nie tak ....powinna przynajmniej być możliwość zakupu w klinice po wyborze rozmiaru przez lekarza. Dla mnie to już alarmujacy sygnał...
Lekarz kazał kupić stanik we własnym zakresie.. Tak więc niestety to wielka niewiadoma jaki będzie dobry. Muszę kupić dwa, w różnych rozmiarach. Nie mam innego wyjścia..
Lekarz operujący dobiera stanik pooperacyjny i zakłada go na sali operacyjnej.Jezeli nie ma już miejsc do lekarza to dopytaj w rejestracji czy stanik wchodzi w skład ceny wykonania operacji,a powinien.
Hej ,ale taki biustonosz kompresyjny pooperacyjny dobiera lekarz w klinice
Niestety nie jestem w stanie się już umówić na kolejną wizytę z moim lekarzem, nie ma już wolnych terminów ☹️ dziękuję za chęci ?
Pooperacyjny stanik najlepiej dobierze chyba lekarz:) a potem to polecam dobry skrep z bieliznà gdzie panie sprzedawczynie znajà sie na rzeczy:)
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.