Cześć, dziewczyny, proszę o poradę. Za 4 tygodnie mam konsultacje. Mam 170 cm wzrostu, waga 63 kg, pod biustem 82 cm, między sutkami 25 cm. Chciałabym piersi okrągłe, wiem, że klinika pracuje na mentorach. Moja wyjściówka to miseczka A. Zastanawiam się nad wyborem implantów, w ofercie mają Mentor Coch II, Mentor Xtra. Kompletnie nie wiem, czym one się różnią? Czy któraś z was ma te implanty. Myślałam o rozmiarze 400-450cc. Błagam pomóżcie 🧐🙈.
MarzenaRobak można prosić o foto?
Te pierwsze to push up, ogólnie były reklamowane i dlatego kupiłam, trochę żałuję jednak,ze nie poczytałam o nich opinii bo maja kiepskie. Potem jednak wczytałam się i dobre opinie miały te drugie perfect bust, postanowiłam dać ostatnią szansę oras pomyslałam sobie, że jak nie podziałają to po prostu zarzucę takie kuracje, Na szczęście podziałały.
A jakie brałaś?
Zależy jakie, sama brałam dwa rodzaje i na pierwszych się zawiodłam bo efekt był dosłownie zerowy, pomogły dopiero te drugie. Trzeba również uzmysłowić sobie tutaj dwie rzeczy. Pierwsza to koniecznośc przyjmowania ich kilka miesiecy bo dopiero po kilku miesiacach brania jest efekt. Drugi to efekt powiekszenia, jest to powiekszenie maksymalnie jeden rozmiar. Jest to bardziej ujędrnienie.
A tabletki? Waszym zdaniem to działa czy to jednak ściema jest?
Nawet jak masz w planach jakiś rozmiar to i tak na konsultacji lekarz przyłoży ci wzór implanta do klatki piersiowej i wtedy określicie ile ml będzie dla cb ok. Ja miałam w planach zrobić 375ml a po konsultacji ustaliłyśmy z panią dr że do mojego wzrostu, a mam 178cm i dość sportowa sylwetkę najlepsze były by implanty 470ml.I to była bardzo dobra decyzja. Dzus jestem pół roku po zabiegu i wymarzyć sobie leoszychnie moglam😌gdybym miała 375ml to brzuch wystawałby bardziej niż piersi. A one muszą być w przodzie 🤣
Fiufiu zejdź niżej w tym wątku a gdzieś tam miałam wstawione zdjęcie
przepraszam, chodziło mi o słowo *wątek, telefon mi poprawił.
Anulka2016
pewnie gdzieś wstawiałaś zdjęcie, ale ja od niedawna obserwuję ten wontek. czy pochwalisz się efektami? rozwałam także rozmiar 440, ale z Motivy, jednak dręczy mnie myśl, czy nie będą za wielkie.
Emilda możesz pokazać jakieś zdjęcia na których widać efekt? Bo coś nie chce mi się wierzyć że biust rośnie od tabletek 😆
Nie sądzę, wcześniej również wykonywałam masaż piersi, testowałam różne kremy powiększające i jedyne co widziałam to delikatne ujędrnienie Teraz jednak rzeczywiście powiększenie jest. Lekkie bo lekkie ale jest i to mnie osobiście cieszy. No ale zobaczymy jak długo się efekt utrzyma bo to jest najważniejsze. Moze po przestaniu brania tabletek biust wróci do poprzedniej wielkości :P
Nie brałaś pod uwage tego, ze to nie tabletki Ci pomagają ale ćwiczenia?
A co z tekstura? Rozmawialiście o tym? Bo są smooth albo siltex - niektórzy tych chropowatych nie stosują ze względu na rzekomy alcl. Miałyście coś do powiedzenia w rym zakresie? Ja wiem, ze moj chirurg ma różne ale nie pamietam żeby o tym była mowa.
Cześć dziewczyny, za dwa miesiące moja pierwsza konsultacja. Wstępnie wybrałam klinikę która używa implantów MOTIVA i robie matodą endoskopową. Czy któraś z Was może się wypowiedzieć na temat tych implantów. Macie, znacie? Jestem troche zdenerwowana pierwszą wizytą, bo chciałabym wiedzieć wszystko a mam coraz wiekszy mętlik w głowie im wiecej czytam tym niej wiem chyba...
Szczególnie z profilu 😜
Wrzucisz tu swoje foto?
A skąd wiesz, ze to są te moderate a nie hp ?
Mi proponował 370 albo 405 cc. Patrzyłam w tabele o to są moderate plus. Kusi mnie abym wybrała te 405 bo ponoć sizery nie do końca oddają rozmiar .
Perfect bust plus dodatkowo krem (kupowałam cały zestaw tak wiec kremu równiez używam skoro jest, nie wiem jakie ma własciwości powiekszające ale sam w sobie jest bardzo przyjemny jeśli chodzi o konsystencję).
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.