Jak zmienił się Wasz rozmiar ubrań po powiększaniu piersi?

Anonim
Magda1267i
Użytkownik wyróżniony
Warszawa · Utworzono: 25 lut 2025 · Ostatnia odpowiedź 15 mar 2025

Cześć! Zastanawiam się przy jakich rozmiarach (CC) jak zmienił się ubrań bluzek, które nosilyscie przed operacją i tych po operacji. Zastanawiam się ile ubrań będę musiała wymienić po zmianie z 75B+400cc

8 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Jko1
    15 mar 2025

zostałam przy swoim rozmiarze - taki był plan :-) Lift plus implant

• Anonim
    Kamila89
    3 mar 2025

Dr M. S. Wrocław

• Anonim
    Karolina1lesniewska
    Użytkownik wyróżniony
    2 mar 2025

Kamila89 współczuję Ci bardzo 😞 podaj chociaż inicjały lekarza, jestem przed operacja i nie chciałabym na niego trafić 😖

• Anonim
    Kamila89
    2 mar 2025

Ja nie miałam zbyt wiele do powiedzenia, to operator zdecydował. W dodatku przed samą operacja zmienil ustalenia co do wielkości implantu (zrobil mniejsze o 60ml) metoda ustalona na konsultacji to było pod miesien a wsadził pod powieź

• Anonim
    Magda1267i
    Użytkownik wyróżniony
    2 mar 2025

@kamila89 a na jaki implant się zdecydowałaś? I jaka metoda?

• Anonim
    Kamila89
    1 mar 2025

U mnie rozmiar ubrań a nawet stanika pozostal bez zmian. Nie muszę chyba dodawać ze z efektów operacji nie jestem zadowolona. Zle wybrałam operatora :(

• Anonim
    Agula92
    Użytkownik wyróżniony
    27 lut 2025

Ja mam mniejszy implant po 350cc i wszystkie bluzki są dobre, jedynie kostium musiałam zmienic z xxs na m 😅😇

• Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    26 lut 2025
    Najlepszy komentarz

Ja mam 380ml nosiłam wczesniej S. Wcześnie nosilam staniki 80B Zamówiłam sobie bluzki M myśląc że S będą teraz ciasne w biuście i wszystkie odesłałam bo były za duże więc zostałam przy swoim rozmiarze.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać