Jak bardzo piersi się zmieniają po operacji? Jestem tydzień po i moje piersi są okrągłe i trochę za duże, sterczące piłeczki. Wiem, że piersi maleją, bo schodzi opuchlizna i schodzą w dół, przypominając naturalne piersi. O ile mniej więcej maleją i czy bardzo się zmieniają? proszę o wasze sugestie i opinie, jak to było u was ?
Dokładnie to mam
Prawa piersi 300 hp mentor pod mięsień
Lewa piers 275 hm mentor pod mięsień, ta wygląda gorzej i boli, czuję ucisk
Wyjściowo miałam rozmiar 70A i chciałam tylko trochę większe
Teraz wyglądam jak kosciotrup z doczepionymi środkami, jest masakra
Miałam zabieg 30.01.20 puki co piersi są paskudne... Mam nadzieję że się zmienią. Oby się zmniejszyły.
Pod biustem 72, wzrost 168 cm, waga 50 kg
Implanty 300 hp mentor
Macie foty jak zmieniały się wasze piersi z dnia na dzień?
Szczerze to ja nie wiem jaka projekcja:(nawet o tym mnie lekarz nie informowal?
Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.
Mentor 350 cc
Jaki to profil? ?
Hej, jakiej firmy są implanty i jaki profil wybrałaś? Piękny efekt ?
Jeszcze troche sa niekształtne ale to niebo w porównaniu z tym co zobaczylam po zdjeciu opatrunku.Wczoraj minelo 7 tyg wiec mam nadzieje ze to jeszcze sie zmieni..no i ja nie nosiłam pasa uciskajacego:(
Bardzo podobne do moich?
Dziś już chyba trochę lepiej, nadal opuchnięte, ale wczoraj już pozbyłam się bandaży i nie są takie spłaszczone naleśniki tylko wybiły się bardziej do przodu.
Piękne są ?
Znalazłam na tej stronie internetowej porównanie dzień po dniu jak piersi się zmieniają (no może raczej tydzień po tygodniu;) , zobaczcie:
Ale zdjęcie jest też kiepskiej jakości. Masz jakieś inne lepsze? Dzisiaj już lepiej wyglądają? Zmieniają się?
Nie, żadnej plastyki. Wiem, że pięknie nie wyglądają dlatego pytam.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.