Hej dziewczyny :) Czy któraś z Was miała operację po raz trzeci? Wymiane mialam w marcu 2020 mentor 480, teraz chce ostatni raz wymienić na konkretny implant 650, z którym będę zadowolona. Jeśli któraś z Was posiada implanty 600-650, prosze, pokażcie fotki. Z góry dzięki :)
Kaja jesteś tu jeszcze ?
Chciałam zapytać o efekt po zabiegu Motiva 650ml .
Rok temu miałam op ergonomix 400 i wyszło lipnie . Rzeczy z dekoltem praktycznie nie ma sensu ubierać . Nic nie widać .
Ostatnio lekarz wspomniał o 600 Polytech ale że motiva są w porządku, chciałabym zobaczyć efekt przy takim rozmiarze .
Chce mieć co pokazać ale nie chce efektu piłek . Niestety swoich cycków praktycznie nie miałam i teraz nie wiem co robić .
Mam 173 cm , obecnie ważę 65kg a pod biustem prawie 80 .
+ Jak wygląda grawitacja przy takich implantach
Poratuj fotkami plus swoimi spostrzeżeniami
Hej, Kaja, jestes juz po 3 operacji??
Maggio4 Mogę prosić fotki? Też mam szeroka klatkę, a obwód pod 80 cm, 17. idę pod nóż trzeci raz, a boję się strasznie efektu :( Mam mieć 650 Motiva.
Wisz, Maggio, to Szwecja. Wiem gdzie, ale pasują Tobie rewelacyjnie. Wygladaja całkowicie naturalnie. Piekne piersi.
Hej Kaja480!
Implanty Motiva są o tyle lepsze od Mentor, że są bardziej miękkie po wygojeniu całkowitym, trzymają twoja temperaturę ciała. Na początku byłam przerażona, bo były opuchnięte i miałam je pod brodą, ale teraz jest naprawdę super, a będzie jeszcze ładniej za kilka miesięcy. Ja startowałam z a-b, pod biustem 85 (całe życie trenowałam i mam szerszą klatkę piersiową), na konsultacji lekarz zaproponował od razu Motiva round 775. To był bardzo dobry wybór. Klinika, w której robiłam zabieg to jedna z niewielu, gdzie robią tak duże implanty za pierwszym razem.
Maggio4, Jakie masz wymiary? 17go mam operację po raz 3, implant + chyba lift - jeszcze nie wiadomo. Tez motiva tylko ze 650 . Do tej pory mialam Mentory. Zadowolona Jestes z motivy , ja mam jakies obawy i nie wiem jakie wybrac. Wiem ze chce raczej sztuczny efekt ,,pilek,,
To będzie czwarta op. i trzecia u dr. Pastuchy w Szczecinie. Ale dopiero na jesieni wymienię. Jeszcze się zastanawiam, gdyż czuję niedosyt, ale z drugiej strony nie wiem, ja mam wysoki profil, one są bardzo wybite do przodu, na dole kupuję rozmiar 36/38 na, górze 40. W 2005 pierwszy raz miałam ok.410 ml, po urodzeniu dzieci zdecydowałam się na wymianę po 14 latach, tu w Niemczech gdzie mieszkam, śpię, totalnie. Nie chcę nawet o tym pisać. Dlatego po 10 miesiącach, w lutym 2020 dr Pastucha naprawiał to wszystko i dał mi 480 ml. Sa pięknie zrobione, ale nam ten niedosyt. W czerwcu będę miała zabieg u dr i wtedy będę pytała o wymianę. Oczywiscie już ostatnią.
Napewno ci wymieni... wrzuc fotki. Ja jeszcze nie dawno bylam nastawiona na 3 operacje, chciałam 800, ale nie chcę tez przegiąć ze wzgkedu właśnie na wzrost. A robiłaś piersi w Polsce? U kogo? Pozdrawiam!
Dlatego taki efekt. Ja mam 172 ,67 kg, 75cm pod biustem. Mam 480 mentor najwyższy profil. Ale w czerwcu będę miała zabieg u mojego doktora korekty powiek górnych. Chcę z nim porozmawiać o wymianie na 640 ml. Mimo wagi wszyscy myślą, że ważę ok. 58 kg. Mam bardzo koścista budowę ciała. Myślę, że się zgodzi. Obecnie wyszedł mi rozmiar 75 G. Ale nie są olbrzymie.
Jestem malutka, 152cm, 46kg i 68 pod biustem, a ty?
Angela, super. Napisz, jak u Ciebie ze wzrostem i wagą. Naprawde wyglądają na ogromne.
Oczywiscie po 2 operacji.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.