Hej dziewczyny, Jestem po jednej konsultacji na której zaproponowano mi max 200ml (162cm, 45kg, obwód pod biustem 70cm, bardzo mało tkanki tłuszczowej). Chciałabym większe implanty i umówiłam się jeszcze w dwóch klinikach i boje się usłyszeć ze więcej się nie da a 200ml mnie w ogóle nie satysfakcjonuje :( może któraś z was chciałaby pochwalić się swoją historia, zdjęciem, klinika w której wykonała takie implanty? Załączam zdjęcie
@Joko jak po operacji, pierwsze dni i teraz ?
Też jestem chuda i miałam 315cc, 163 cm wzrostu, 70 pod piersiami, 49 kilo wagi. Teraz idę na 590 cc w październiku.
Ja też jestem „ chuda” i za tydzień będę mieć ergonomix 265 demi
Karolinaace dzięki za miłe słowo :)
Operację robiłam 3 mce temu, w klinice Szczyta w Warszawie, operował dr Michał Charytonowicz - polecam zarówno miejsce jak i lekarza :)
Vannkama piękne! Właśnie o coś takiego mi chodzi. Gdzie robiłaś operacje?
Ja też jestem drobna. 162 cm wzrostu, 46 kg ,obwód pod biustem 68cm. Wyjściówka bardzo małe A. Mi lekarz powiedział że powiększymy o jakieś 1,5 rozmiaru .. zapronował 275-300 ml mentor, okrągłe. Trochę się martwię że będą za małe, a z drugiej strony chce żeby wyglądało to naturalnie. operacja zaplanowana na 3 lipca
Mag85 są piękne, dziękuje 🫶🏻
Mag85 byłabym bardzie wdzięczna za zdjęcie, dziękuje ❤️
Ewch99 dziękuje za opinie ❤️ mi nie zależy na naturalnym efekcie, moje piersi mogą wyglądać na zrobione, po prostu podjęłam decyzje że mają być duże, nie muszą być idealnie proporcjonalne do sylwetki
Hej. Ja jestem 3 tygodnie po zabiegu - implanty 275ml, Motiva ergonomix okrągłe wysoki profil. Przed operacją rozmiar mniej niż A ☹️. Pod biustem 70cm, 170cm wzrostu. Dr proponowała mi 255ml max 275ml, większe nie wyglądałyby naturalnie, też mam mało tkanki tłuszczowej i wąską klatkę piersiową. Czytając opowieści innych martwiłam się, że będą z jednak za małe ale póki co rozmiar mi odpowiada. Nie jest to efekt końcowy, jeszcze mają się ułożyć niżej i zmięknąć 🙂
Potem podrzucę zdjęcie po, bo przed nie mam.
Miałam to samo na 1 konsultacji, też usłyszałam max 200, może 250. Pojechałam na inną konsultacje i mam 335 anatomiczne o najwyższej projekcji.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.