Część, takiego terminu tu jeszcze nie ma :) Mam termin operacji na 9.10 u Doroty Żukowskiej w Warszawie. Waham się pomiędzy 450 a 475. Mam 170 cm, pod biustem 80, waga obecnie to 69 kg (z tendencją w dół). Już mam problem po pierwszym USG piersi, ponieważ mam BIRADS 3. Pani doktor Żukowska doradza powtórzyć badanie u kogoś innego ponieważ ona nie widzi tam nic niepokojącego. Może jest nas tu więcej? :)
Asiulka805898 Te obecne implanty są bardzo małe . Operacje miałam 9 lat temu ważąc 54 kg przy wzroście 175 cm i nie miałam totalnie skory na nic więcej niż 220 ml. Teraz też chciałam większe niż 455 ale nie da rady :/
uważam że jeśli już chcesz wymieniać z 400 ml, to na te 575/620 żeby była realna różnica w wyglądzie :)
Viczes czy te implanty co masz teraz są małe
Byłam na konsultacji u innego lekarza i zaproponował mi 575 lub 620, powiedział że 515 to nie będzie za dużo różnicy. Zastanawiam się nad 575 ale boję się czy nie będą za duże.
A możecie pokazać zdjęcia? To może rzeczywiście powinnam się zdecydować od razu na większe...:)
U mnie to będą Mentory wysoki profil 455 ml. Chciałam większe, jak już wymieniam, ale nie da rady przy mojej budowie . Mam 175 cm, 70 cm w klatce i waga 62 kg
Jaki model implantów wybrałaś? Ja mam 170 cm 68 kg i 75 cm pod biustem i waham się między 515 a 575 mentor wysoki profil. Obecne mam motiva full 400 ml i mam wrażenie że piersi są małe.
Cześć, ja mam planowaną na 14.10 w Poznaniu u dr. Rami Alshekh . U mnie to będzie wymiana implantów z 220 ml na 450 ml
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.