Chcę drugi raz powiększyć piersi żeby były pełne i ładnie wyglądały w dekolcie. Pierwsza operacja odbyła się w kwietniu 22' , implanty Motiva ergonomix 400ml. Chciałam naturalności, ale też czuć się dobrze. Tymczasem kasa wydana, piersi niby są ale w sumie to ich nie widać. Proszę was o opinie co myślicie o takich implantach. Jak się zachowują po dłuższym czasie, jak działa grawitacja, ból kręgosłupa? Spanie na boku?
golaodka - spróbuj się udać do dr wilczyńskiej do wrocławia na konsultacje
Mam aktualnie 450cc high profile mentor (182cm, 80kg, 84 pod biustem), gdzie chciałam mieć 650 ale lekarz namawiał na mniejsze i oczywiście żałuję. Teraz szukam kogoś kto mi zrobi 700-800 ale oczywiście nikt takich dużych nie robi pomimo, że mam wielką klatkę.
Implanty mam pod mięsień, jeżeli będziesz miała wybór co do firmy wybierz motivy. Mi podobają się bardziej niż poprzednie, nie są za duże
jola2021 a nie są za duże? Nie wyglądają sztucznie? Startowałaś z zera czy coś miałaś? Ja się bardzo boje efektu piłek. Ciągle biję się z myślami czy powinnam to robić. Mam niedosyt ale boje się przesady
Wymieniałam z 380 ml na 590 ml, jestem aktywna fizyczne siłownia, fitness. śpię na boku, wszystko jak do tej pory, a piersi wygladają o wiele lepiej.
Moje wymiary 173 cm
80cm pod biustem
Waga 65kg
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.