Implanty piersi 600ml za i przeciw. Proszę o opinie

Anonim
Rozmiar80A
Niemcza · Utworzono: 3 maj 2023 · Ostatnia odpowiedź 29 paź 2023

Chcę drugi raz powiększyć piersi żeby były pełne i ładnie wyglądały w dekolcie. Pierwsza operacja odbyła się w kwietniu 22' , implanty Motiva ergonomix 400ml. Chciałam naturalności, ale też czuć się dobrze. Tymczasem kasa wydana, piersi niby są ale w sumie to ich nie widać. Proszę was o opinie co myślicie o takich implantach. Jak się zachowują po dłuższym czasie, jak działa grawitacja, ból kręgosłupa? Spanie na boku?

6 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    tosia93
    Użytkownik wyróżniony
    29 paź 2023

golaodka - spróbuj się udać do dr wilczyńskiej do wrocławia na konsultacje

• Anonim
    golaodka
    8 wrz 2023
    Najlepszy komentarz

Mam aktualnie 450cc high profile mentor (182cm, 80kg, 84 pod biustem), gdzie chciałam mieć 650 ale lekarz namawiał na mniejsze i oczywiście żałuję. Teraz szukam kogoś kto mi zrobi 700-800 ale oczywiście nikt takich dużych nie robi pomimo, że mam wielką klatkę.

• Anonim
    jola2021
    Użytkownik wyróżniony
    9 maj 2023

Implanty mam pod mięsień, jeżeli będziesz miała wybór co do firmy wybierz motivy. Mi podobają się bardziej niż poprzednie, nie są za duże

• Anonim
    Rozmiar80A
    8 maj 2023

jola2021 a nie są za duże? Nie wyglądają sztucznie? Startowałaś z zera czy coś miałaś? Ja się bardzo boje efektu piłek. Ciągle biję się z myślami czy powinnam to robić. Mam niedosyt ale boje się przesady

• Anonim
    jola2021
    Użytkownik wyróżniony
    8 maj 2023

Wymieniałam z 380 ml na 590 ml, jestem aktywna fizyczne siłownia, fitness. śpię na boku, wszystko jak do tej pory, a piersi wygladają o wiele lepiej.

• Anonim
    Rozmiar80A
    3 maj 2023

Moje wymiary 173 cm
    80cm pod biustem
    Waga 65kg

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać