Cześć dziewczyny. Mam pytanko. Czy któraś z Was ma implanty Natrelle Alergan? Która z Was ma mentory i co o nich sądzicie? Słyszałam ostatnio opinie , że mentory są twarde ... Czy to prawda? Jestem już umówiona na zabieg z wkładkami Mentor i trochę mnie zbito z tropu ta opinią. Bardzo proszę o Wasze opinie
Dziękuję za info. A jaką miałaś wyjciówkę?
Właśnie miałam wybór między eurosilicone a mentor. Eurosilicone są tańsze, więc pomyślałam, że wezmę droższe... Ja też mam trochę swojego cycka ? buziaki
hej ja mam Alergany okrągłe
jestem zadowolona do teraz
26.2zmieniam rozmiar a że Klinika zmieniła firmę na Motiva to też super
Mam implanty firmy Mentor jestem z nich bardzo zadowolona , nie są wcale takie twarde :-)
Mój biust wygląda bardzo naturalnie A implant praktycznie nie jest wyczuwalny.
W obrębie tego samego producenta często możemy poszukać implantu o różnych właściwościach.
Istnieje też możliwość innego niż silikon wypełnienia torebki implantu. Zapraszam do telefonicznego kontaktu z konsultantem medycznym naszego ośrodka.
Witam,
Czy implanty są twarde czy bardziej miękkie często zależy od wrażliwości pacjentek.
W tej chwili firma MENTOR ma duży wybór wkładek różniących się od siebie spoistością żelu.
Pozdrawiam
Klinika Chęciński
Szanowna Pani
Najbardziej miękkie implanty, które konsystencją najbardziej zbliżone są do naturalnej piersi są implanty Motiva Ergonomix tzw. implanty inteligentne.
Nie zawsze są wskazania do ich zastosowania.
Więcej na ich temat tutaj
No takie też mi proponowano. Są tańsze od mentorów ... Dzięki za odpowiedź
Ja mam mentory teraz i fakt.. są twarde i wyczuwalne.. ja ich nie lubię ha dlatego teraz przy kolejnej operacji będę miała implanty Motiva .. bardzo miękkie i zbliżone do naturalnej piersi .. polecam !
Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.
Dzień dobry.
W tej chwili najbardziej naturalne i miękkie są implanty MOTIVA. Oczywiście, efekt końcowy zależy nie tylko od implantów.
Pozdrawiam serdecznie.
Dr Bartłomiej Zoń, Specjalista Chirurgii Plastycznej, Specjalista Chirurgii Ogólnej
Dzieki za odpowiedź . Ja mam mieć mentory.
Wszystko zależy od tego jaką masz pokrywę z własnej piersi. Jeśli masz sporo swojej tkanki to nawet twardszy implant nie będzie mocno wyczuwalny. Nie mam porównania, bo nie dotykałam Mentorów i Allerganów ale ja miałam Allergan Natrelle i były twarde. Tylko ze moje pokrycie piersi było bardzo cienkie.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.