Witam Mam do was pytanie odnoście rozmiaru. Wiem że u każdego wychodzi inaczej ale bije się z myślami czy podejmuje dobra decyzje. Na pierwszej konsultacji dr zaproponował mi implanty mentor THPX 455 pod mięsień . Swoje mam rozm B po 2 dzieci wiec spokojnie się zmieści bez liftu. Za 8dni mam kolejna wizytę i już muszę się zdecydować bo operacja w połowie lutego. Mam 160cm 57kg obw pod piersiami 74 Jak myślicie czy nie będą przesadzone ?
Hej. Ja mam 455 xtra mentor pod mięsień. Operacja wykonana 8 marca 2021roku. Mam 175 cm wzrostu i obecnie ważę 65kg, pod biustem mam 75 cm i a w biuście 98cm. Obecnie noszę rozmiar między 75F a 70G choć mam nawet jeden biustonosz rozmiar 70H
Myślałam o pełnych ciut większych ale nie ogromnych 🙈 tak żeby miały max 95 w biuście (teraz mam 84) a biodra mam 94 wiec będzie w miarę proporcjonalnie
Pani dr dała mi mniejsze żebym zobaczyła i wyglądały tak jak mam teraz w dobrym biustonoszu ale jej wyborem były właśnie 455 które w sumie tez mi się podobały ale wiadomo to była pierwsza wizyta stres i pustka w głowie 🤭 czytałam ze pod mięsień inaczej wyglada wiec może nie będą jakieś balony (tak sobie tłumacze )
Wiem jaki to jest dylemat 🥺 posłuchaj siebie i swojego ciała . Jaki efekt chciałabyś uzyskać ?
Każdy mówi weź tyle ile wejdzie 🙈 może nie boje sie tego rozmiaru co ciężaru. Nawet sobie zrobiłam test z tymi woreczkami ryżu co dziewczyny pisały na grupie i byłam przerażona jakie one sa ciężkie. Mam wrażenie jak wybiore 455 to opadną mi przez ich wagę.
Ja mam 395 cc wysoki profil ale nie mentory , jestem prawie 4 tyg po . Jak dla mnie rozmiar jest ok , tylko mi zależało na naturalnych efekcie ale przy tym żeby był dosyć pełny . Mięsień w jednej piersi jeszcze trzyma , mam nadzieję że w końcu puści 😅 Ogólnie jestem zadowolona i czekam aż piersi się ułożą 🥳
Jesteś trochę niższa niż ja i obwód pod biustem masz mniejszy. Wydaje mi się, że 455ml będą wydawały się u Ciebie większe niż u mnie... ale to tylko moje domysły.
Ważne jest aby słuchać lekarza. Jeśli nie sugeruje większych, być może te będą Tobie odpowiednie.
Można sobie w ramach przymiarek w domu powypychać 🤭, pomierzyć obwód i mniej więcej ocenić co się Tobie podoba i te informacje przekazać lekarzowi.
Cześć, ja mam 455ml HP, 78cm pod biustem, 60-61kg, 169cm wzrostu. 8 tyg. po operacji w biuście obwód 96cm. Rozmiar przed operacją 80b, biustonosza pooperacyjnego 80d. Teraz już nie jest tak wypełniony jak na początku po operacji.
Szczerze, brałabym większe, chyba nawet pokusiłabym się o 515ml, bo to kolejny rząd wielkości po 470ml HP.
Podoba mi się jak widać kobiece krągłości, natomiast przy tej wielkości co teraz mam mało widać, że mam większe piersi, bo przed operacją nosiłam push up, no chyba, że ktoś zajrzy mi w dekolt, to trochę jest zdziwiony 😂
Przemyśl jaki obwód w biuście chciałabyś mieć po operacji, powiedz to lekarzowi na konsultacji. Nie sugerowałabym się zdjęciami innych dziewczyn, jeśli już rzeczywistym obrazem - na żywo.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.